Prijava

Vaša prijava

Odlazak na ABA2 balon poslije teškog domaćeg poraza

[]

Košarkaši Gorice proteklih su nas sezona navikli na puno uspjeha i velikih pobjeda, ali na žalost u sportu su ponekad neminovni i teški porazi. Jedan takav zbio se upravo jučer protiv ekipe Šibenke (77:100). Bikovi su krenuli dobro i poveli 18:12, ali tada kao da su se ugasili. Šibenčani su energetski stajali puno bolje od nas i kao da su više željeli pobjedu, Naime, od zadnjeg njihovog trijumfa u međusobnim dvobojima prošlo je već skoro 4 godine.

Nezgodno je što je ovako bolan poraz uslijedio baš prije puta na Zlatibor gdje nas čeka 1. balon ABA2 lige ove sezone. Međutim, možda to i nije loše jer će sada trener Vladimir Krstić lakše galvanizirati momčad prije novih međunarodnih iskušenja: “Čestitam Šibeniku na dominaciji u svim segmentima i zasluženoj pobjedi. Ovo je dosta šokantan i sramotan poraz, pratim našu košarku i ne sjećam se da je Gorica ikad izgubila na svom terenu ovakvom razlikom. Moramo analizirati utakmicu i moramo vidjeti zašto smo izgledali ovako loše, naročito obrambeno jer primili smo 100 koševa. Rekao sam igračima da svatko od nas mora podignuti svoju razinu i onda ćemo izgledati bolje. Čeka nas težak raspored jer sada igramo ABA 2 ligu i nadam se da ćemo se idući tjedan podignuti” – zaključio je Krstić.

Karlo Uljarević pokušavao je svojom energijom i prodornošću podignuti momčad, ali na žalost niti njega nije služio šut ove večeri: “Dobro smo počeli utakmicu, poveli smo 18:12, ali nakon toga bolje da se izbriše video ove utakmice. Sramota za naš grad, sramota za klub. Ne podcjenjujem nikog, ali gubiti 30 razlike od Šibenke je sramota! Ja prvi, a onda svi ostali, trebamo se pogledati u ogledalo i moramo nešto promijeniti ako hoćemo biti bolji” – samokritičan je bio Ulja.

Gorica sada putuje na Zlatibor gdje nas već u srijedu čeka prva utakmica ABA 2 lige protiv VROS-a.

 

      
 
 
  

The post Odlazak na ABA2 balon poslije teškog domaćeg poraza appeared first on Košarkaški klub Gorica.