Prijava

Vaša prijava

POBJEDA JUNIORA U PRODUŽETKU!

[]

Jučer su naši juniori odnijeli deamatičnu pobjedu nad vršnjacima iz KK Pešća. Mladi Bikovi poveli su 18:12, ali do malog odmora gosti okreću na 19:20. U 16. minuti razlika je  bila dvoznamenkasta u korist gostiju (25:26), a do poluvremena je narasla na +14 (33:47).

Trener Nikola Piacun imao je što za reći svojim pulenima na velikom odmoru i u nastavku utakmice gledali smo puno bolju Goricu. Razigrao  Baričić, a poslije trice Ninića opet smo poveli u 27. minuti (55:53). Zatim su se ekipe nekoliko puta izmijenile u vodstvu sve dok Gorica nije povela 73:67 na dvije minute prije kraja. No, gosti se nisu predavali pa s dvije trice stižu do izjednačenja (73:73). Krstić nas vraća u vodstvo (75:73), a u zadnjim trenucima Matijević pogađa 2 slobodnjaka pa se pobjednik morao odlučiti u produžetku. Poenima je dodatnu dionicu otvorio Selak, nadovezao se Ćurčić, a kako gosti nisu uspjeli zabiti ništa iz igre mladi Bikovi dobivaju produžetke 12:2 za konačnih 87:77.

Tako su Goričani vezali dvije pobjede i sada se nakonnešto  lošijeg starta mogu opet uključiti u borbu za gornji dio tablice.

   

The post POBJEDA JUNIORA U PRODUŽETKU! appeared first on Košarkaški klub Gorica.


Izložba jaslica UZ Eugen