Prijava

Vaša prijava

Gunjina: „Najbitnije su nam utakmice u sljedećih par kola”

[]

Jure Gunjina netom nakon potpisa ugovora pridružio se treninzima koje trener Braslav Turić svakodnevno odrađuje u Gradskoj sportskoj dvorani. Jure je srdačno dočekan od strane novih suigrača koji su već nekoliko dana u pogonu nakon kratke Božićne pauze i najavio je bolje dane za naš klub:

Očekujem da sigurno izborimo ostanak u ligi i da se eventualno pokušamo izboriti za mjesto u Playoffu. Najbitnije su nam utakmice u sljedećih par kola gdje očekujemo da ćemo pobijediti i nadam se da ćemo to ispuniti. Tada bi nam i ostatak sezone bio puno lagodniji nego do sada.”

O svojoj ulozi u momčadi Jure je izjavio:

Ja sam tu među starijim igračima i nadam se da mogu pomoći dečkima svojim iskustvom. Prošle dvije sezone sam igrao HT Premijer ligu tako da znam što me očekuje. Nadam se da ću biti od velike pomoći da izborimo opstanak i postignemo što više pobjeda.”

Trener Braslav Turić zadovoljan je novim pojačanjem jer ove sezone borimo se na dva fronta (HT Premijer i ABA liga) pa je ovakvo proširenje rostera od velikog značaja za utakmice koje nam slijede:

U ovom prijelaznom roku doveli smo Juru Gunjinu, igrača koji ima 30 godina i koji je vrlo iskusan i kvalitetan. Prvi dio sezone proveo je igrajući na Taiwanu, a s obzirom na naše probleme procijenili smo da će nam Jure biti od velike pomoći u ovom trenutku. Nadamo se da će podići našu igru na razinu više i da ćemo to prezentirati već u prvoj utakmici u novoj godini protiv Alkara u subotu” – zaključio je glavni strateg Goričana.

Gunjina je u HT Premijer ligi igrao za Bosco, Škrljevo i Zabok za koji je u prošloj sezoni ostvario izuzetne brojke postižući prosječno 14.8 poena, 5.9 skokova i 2.9 asistencije uz valorizaciju 17.0, a navijače će ga imati prilike upoznati u subotu 7. siječnja kada dočekujemo sinjski Alkar.

Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati.

Pozivamo sve navijače da nam pomognu u ovoj ključnoj utakmici prvenstva i da s pobjedom uđemo u 2023. godinu.

The post Gunjina: „Najbitnije su nam utakmice u sljedećih par kola” appeared first on Košarkaški klub Gorica.