Prijava

Vaša prijava

U petak na gostovanje kod Vitamina

[]

Cedevita Junior je prva, a Gorica posljednja na tablici pa je jasno koja ekipa ima ulogu favorita

U 20. kolu HT Premijer lige momčad Bralsva Turića gostuje u Domu Sportova protiv Cedevite Junior. U prvom susretu ove dvije momčadi Bikovi su vodili dobar dio susreta, ali su na žalost posustali u zadnjoj četvrtini. Vitamini će sada biti još opasniji jer igraju kod kuće, a k tome su jači za Krunoslava Simona koji ih je preporodio i zahvaljujući kome su pomrsili račune vodećim ekipama.

Milan Lužaić je nedavno pristupio Gorici i odmah se uklopio u momčad kao da je starosjedioc. Osim velike borbenosti krasi ga i dobar šut i dobro razumijevanje igre. Milan je najavio sutrašnju utakmicu ovim riječima:

Očekuje nas jedna teška utakmica protiv jako kvalitetne ekipe kao što je Cedevita Junior. Oni su trenutno u jako dobrom ritmu što su i pokazale pobjede protiv domaćih ABA ligaša. Nama je svaka utakmica jako bitna i jako je važno da uđemo u utakmicu s velikom energijom, ali i koncentracijom. Vjerujem da ćemo dati svoj maksimum pa ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno na kraju, ja se nadam čak i za pobjedu”.

Trener Gorice Braslav Turić svjestan je snage protivnika, a nam ruku nam ne ide ni zdravstveni karton: „Cedevita je u sjajnoj formi što pokazuju utakmice u zadnje vrijeme i pobjede protiv Cibone, Zadra i Splita kao i stanje na tablici. Mi ponovo imamo zdravstvenih problema, ali se nadam da ćemo dati sve od sebe i opet odigrati jednu dobru utakmicu” – zaključio je Turić.

Utakmica je na rasporedu u petak 10. veljače s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u.

The post U petak na gostovanje kod Vitamina appeared first on Košarkaški klub Gorica.