Prijava

Vaša prijava

Split nadigrao Goricu

[]

Zaostalu utakmicu HT Premijer lige Splićani su riješili u svoju korist rezultatom 110:64

Bikovi su dekoncentrirano ušli u susret i nakon uvodnih 5 minuta postigli smo samo 1 poen. Domaćini su iskoristili priliku i preko Jukića poveli 11:1. Prva četvrtina završila je 28:11, a u 14. minuti Tišma zakucava za +21 (34:13). Isti igrač zatvorio je poluvrijeme za +31 (54:23) čime je pobjednik praktično bio odlučen i drugo poluvrijeme bilo je samo rutinsko odrađivanje posla.

Poraz je ovo kojeg treba što prije zaboraviti i koncentrirati se na puno važniju utakmicu protiv zagrebačkog Dinama.

Dobra je vijest  što se oporavio Dino Cinac koji je bio naš najefikasniji igrač sa 17 poena i 5 skokova. Njemu uz bok bio je Karlo Uljarević s 12 poena.

U redovima domaćih istaknuli su se mladi Boris Tišma s 20 poena, 7 skokova i 4 asista te novopečeni reprezentativac Lovre Runjić sa 17 poena, 5 skokova i 4 asista.

KOMPLETNA STATISTIKA

Trener Gorice Braslav Turić:Čestitam Splitu na pobjedi. Mi smo zakazali u svim segmentima košarkaške igre i to pokazuje ovaj rezultat. Nepotrebno smo ušli u utakmicu s prevelikim respektom. Imali smo protiv Zadra šut za egal u završnici, a igrali smo i s Cedevitom ravnopravno. Ušli smo na nekakav kilav način u susret što nije baš simptomatično za nas. Poslije smo upali u mlin Splta i jednostavno se nismo uspjeli vratiti. Oni su pogađali i otvorene šuteve i šuteve preko ruke i onda se teško iz toga izvući. Split je trenutno naša najbolja ekipa, imaju 8 pobjeda za redom i mi smo znali što nas čeka, ali nismo odgovorili kako treba.

Vito Porobić, igrač Gorice: „Čestitam Splitu na izvrsnoj igri i pobjedi. Igraju stvarno u odličnom ritmu i svaka im čast. Nama preostaju još dvije utakmice koje su nam jako bitne i zatim borba u Ligi za ostanak.” 

  

The post Split nadigrao Goricu appeared first on Košarkaški klub Gorica.