Prijava

Vaša prijava

U subotu na gostovanje u Dubravu

[]

Utakmica zadnjeg kola regularnog dijela HT premijer lige protiv Furnira pomaknuta je na raniji termin

Zbog obaveza u ABA 2 ligi seniori Gorice su dogovorili s ekipom Furnira novi termin održavanja utakmice zadnjeg kola. Tako će se ova utakmica odigrati prije predzanjeg kola kada dočekujemo Dinamo. Obje utakmice imaju izuzetno veliku važnost u borbi za opstanak, a protiv ekipe iz zagrebačke Dubrave imat ćemo priliku iskoristiti odlazak njihovog najboljeg igrača Amerikanca Hollingswortha. Bez obzira na njegov izostanak Furnir je i dalje moćna ekipa koja je već sada izborila nastup u Ligi za prvaka, teoretski osiguravši 6. mjesto na tablici uoči zadnja dva kola HT Premijer lige.

Ivan Tvrtko Majić je košarkaško ime izgradio u Dubravi, a sada već 2. sezonu za redom uspješno brani naše boje.

Nije potrebno niti govoriti koliko nam je važna utakmica protiv Furnira u našoj borbi za ostanak u ligi. Zadnja naša utakmica protiv Furnira je bila dosta izjednačena, ali je pobjeda na kraju utakmice otišla na njihovu stranu iako je mogla i na našu. Mislim da će i ovu utakmicu odlučivati detalji iako se radi o dobroj ekipi koja je već osigurala Ligu za prvaka. Mi moramo energetski bit na visokoj razini i provesti trenerove taktičke zamisli kako bi došli do pobjede koja će nam kasnije puno značiti u Ligi za ostanak” – zaključio je Ivan Tvrtko Majić.

Trener Gorice Braslav Turić očekuje još jednu neizvjesnu utakmicu: „Furnir nas je u prvoj utakmici pobijedio s jednim poenom razlike. Utakmica je bila u egalu i neizvjesna, pogotovo na kraju kada smo imali i šut za pobjedu. U subotu očekujem sličnu utakmicu samo se nadam da ćemo ovaj put mi biti bolji i koncentriraniji te na kraju pobijediti” – mišljenja je glavni strateg Bikova Braslav Turić.

Utakmica je na rasporedu u subotu 25. veljače s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u. Igra se u KC Dražen Petrović u Zagrebu.

The post U subotu na gostovanje u Dubravu appeared first on Košarkaški klub Gorica.


PUT U EGIPAT