Prijava

Vaša prijava

Turić: „Moramo biti koncentrirani i borbeni”

[]

U subotu dočekujemo Dinamo s kojim ove sezone imamo skor 1:1

Svoju zadnju utakmicu regularnog dijela HT Premijer lige odigrat ćemo u subotu protiv Dinama. Eventualnom pobjedom u potpunosti bi ulovili priključak s momčadima koje će nam biti najveći konkurenti u Ligi za ostanak. Dinamo smo uvjerljivo svladali na gostovanju u Zagrebu u prvom dijelu prvenstva, ali smo kasnije od njih ispali u Kupu. Pokazatelje je to da se radi o dvije podjednake momčadi i da će o pobjedniku odlučivati detalji. Dinamom rukovodi trener Mario Štirjan i prepuni su iskusnih igrača tako da već u svojoj prvoj sezoni u HT Prmijer ligi postižu zapažene rezultate od kojih im je najveći pobjeda nad Cibonom.

Braslav Turić dobro je pripremio našu ekipu i pokušat ćemo potvrditi bodove s gostovanja u Zagrebu protiv Furnira. Bilo bi više nego pozitivno da regularni dio prvenstva okončamo s dvije pobjede.

S Dinamom smo igrali dva puta ove sezone, pobijedili smo ih u prvenstvu, a izgubili u Kupu Krešimira Ćosića. Oni su ozbiljna i iskusna momčad s puno dobrih igrača. Očekujem tešku utakmicu u kojoj ćemo morati biti koncentrirarni i borbeni od prve sekunde. Ako budemo takvi nadam se uspjehu i novim bodovima koji su nam prijeko potrebni” – zaključio je trener Turić.

Utakmica je na rasporedu u subotu 4. ožujka s početkom u 17 sati. Ulaz je besplatan i pozivamo sve navijače da nas podrže u ovoj izuzetno bitnoj utakmici.

The post Turić: „Moramo biti koncentrirani i borbeni” appeared first on Košarkaški klub Gorica.