Prijava

Vaša prijava

Gorica dočekuje Larus i predstavlja se domaćim navijačima

[]

Nakon suverene pobjede u Krapini Bikovi nastavljaju natjecanje u Kupu

U četvrtak 28.9. Goričani imaju premijeru pred svojim navijačima. Igra se 2. kolo Kupa Krešimira Ćosića, a Gorica dočekuje ekipu zagrebačkog Larusa. Prilika je to da navijači upoznaju nove igrače i novu filozofiju igre koju promovira trener Neven Nikolić:

Budući da smo još uvijek u pripremnom periodu ove kup utakmice nam dobro dođu za dodatno uigravanje i homogeniziranje ekipe. Jedna takva utakmica je i ova s Larusom u četvrtak. Ove godine imamo vrlo mladu ekipu kojoj je svaka utakmica jedno novo iskustvo i dodatna provjera svega onoga što radimo na treningu. Nadam se jednom dobrom pristupu i energiji od samog početka utakmice i da se u što boljem svjetlu predstavimo svojim navijačima” – zaključio je Nikolić.

Frane Miloloža prethodnih je sezona bio najmlađi prvotimac i imao skromnu minutažu. Međutim, ove sezone je prilika za novo dokazivanje i Frane bi mogao doživjeti punu košarkašku afirmaciju. Kao igrač potekao u goričkim omladinskim selekcijama ostavit će i zadnji atom snage na terenu:

U četvrtak nas očekuje utakmica 2. kola kupa Krešimira Ćosića protiv ekipe Larusa koja ove sezone nastupa u drugoj ligi centar. Od početka priprema pod vodstvom novog trenera i uz dosta novih igrača dobro treniramo i spremamo se za novu sezonu. Vjerujem da uz dobar pristup na terenu i poštivanjem načina naše igre možemo sezonu domaćeg parketa otvoriti na pravi način i pobjedom se predstaviti velikogoričkoj publici. Sigurno je da ćemo pružiti svoj maksimum i dati sve od sebe da dođemo do druge vezane pobjede u Kupu” – obećao je Miloloža.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak 28. rujna s početkom u 19 sati, a igra se u Gradskoj sportskoj dvorani. Ulaz je besplatan i prilika je svima koji su se zaželjeli košarke u Velikoj Gorici da upoznaju nove igrače i novi stil igre.