Prijava

Vaša prijava

Protiv Samobora za Finale

[]

Za Bikove nema odmora. Jučer su u Kupu Krešimira Ćosića izbacili ekipu KK Larusa, a sutra ih također u Kupu čeka novi izazov. U polufinalu regije Centar gostujemo kod ekipe Samobora. Samoborci su nedavno u prijateljskoj utakmici pobijedili premijerligaša Bosca, a predvodi ih iskusni hrvatski reprezentativac Kruno Simon.

Vito Porobić odlično je krenuo u sezonu i u prve dvije utakmice Kupa na prosjeku je od 17 poena. To nije ništa neobično jer Vito je unatoč samo 22 godine među najiskusnijima u mladoj Goričkoj momčadi. I Vito je naznačio Simona kao najjače oružje u domaćoj ekip: „Prije svega zahvalio bih publici što nas je u prvoj domaćoj utakmici podržala u velikom broju i nadam se da će nas dalje pratiti kroz sezonu. Sutra nas očekuje susret protiv Samobora koji je složio jako dobru ekipu i ne treba ni govoriti što Kruno Simon donosi toj ekipi. Nadam se da ćemo ispoštovati sve što trener od nas traži i možemo se nadati pobjedi i prolasku dalje u Kupu” – optimističan je gorički snajper.

Trener Nikolić sezonu je otvorio s dvije vezane pobjede, ali sutra ga čekuje najteži ispit: „Očekuje nas fizički vrlo zahtjevna utakmica s obzirom da nam dolazi niti 45 sati nakon utakmice s Larusom. Samobor je ove sezone sastavio vrlo respektabilan i ambiciozan tim predvodjen Krunoslavom Simonom, ali i još nekim premijerligaškim igračima. Na nama je da od prve sekunde odigramo fokusirano, pogotovo u onom radnom dijelu igre, obrani i skoku i da iz dobre obrane dobijemo samopouzdanje za igru u napadu” – recept je našeg trenera za pobjedu.

Utakmica se igra u subotu 30. rujna u Samoboru s početkom u 15 sati, a pobjednik će se u finalu Kupa regije Centar suprotstaviti KK Zagrebu.

 


Zaključavanje škole

Avantura u Sisku