Prijava

Vaša prijava

U nedjelju otvorenje prvoligaške sezone protiv Marsonije

[]

U nedjelju 8. listopada Goričani imaju premijerni nastup u 1. muškoj ligi. U 1. kolu čeka nas gostovanje u Slavonskom Brodu protiv tamošnje Marsonije. Puno je nepoznanica pred ovom utakmicom, a k tome se nadovezao i prestanak suradnje između Gorice i trenera Nevena Nikolića. Ekipu će kao trener u Slavonski Brod povesti Miron Češkić. On je do sada obavljao funkciju tajnika, ali je svakodnevno bio na terenu uz ekipu i bio Nikolićev pomoćnik pa se nametnuo kao nalogičnije rješenje.

Trener Miron Češkić:

Pred nama je prvo kolo Prve muške lige u Slavonskom Brodu. KK Marsonia je formirala dobru ekipu, a uz solidno popunjene tribine bit će svim ekipama u ligi nezgodno gostovanje. Naš cilj je odigrati što kvalitetniju utakmicu te ispraviti pogreške koje smo radili u pripremnim utakmicama. Ekipa je kompletna, izrazito motivirana i spremna za prvu utakmicu u sezoni!” – zaključio je Češkić.

Ante Mašić igrač je s najdužim stažem u Gorici i njegovo ime zauvijek je vezano uz velikogoričku košarku. Prošao je sve uspone i padove našeg kluba, a sada će u novu sezonu povesti najmlađu ekipu Gorice ikad te biti mentor mladim igračima:

U nedjelju počinje nova sezona i prva utakmica je protiv Marsonije. Ostaje nam još par dana da se pripremimo za tu utakmicu i pogledamo video analize. Ove godine je mlada ekipa, dosta novih igrača i ne smijemo nikoga podcjeniti te moramo u svaku utakmicu ući maksimalnom energijom. Idemo odigrati najbolje što možemo i uz dobru igru doći do pobjede. A cilj ove godine je razvoj mladih igrača i njihov napredak za budućnost Goricenajavio je Maške.