Prijava

Vaša prijava

U nedjelju na matineju u Zadar

[]

U nedjelju 22. listopada Goričani putuju na gostovanje u Zadar. Tamo ih u 3. kolu 1. muške lige čeka utakmica protiv ekipe Jazine Arbanasi. Riječ je o ekipi koja je u prva dva kola izborila dvije vrlo tijesne i neizvjesne pobjede. U 1. kolu su s 1 poenom razlike pobijedili ekipu Ribola Kaštela, a u 2. kolu bilo je još neizvjesnije jer su igrali 3 produžetka u Puli.

Gorica je startala u prvenstvo s polovičnim uspjehom, jednom pobjedom (Marsonia) i jednim porazom (Zagreb) i sada će pokušati do novih bodova kod razvojne momčadi KK Zadar.

Kristijan Šutalo je uz Mašića i Gunjinu najiskusniji igrač u našem rosteru, a ovo mu je drugi boravak u Gorici. Od svih novopridošlih igrača ove sezone Šutalo je do sada pokazao najviše što je bilo za očekivati od ovog visokog centra. U nedjelju ga čeka novo iskušenje, a Kristijan će uz napadački doprinos biti zadužen i za zaštitu našeg obruča:

Jazine su vrlo dobro posložena momčad, spoj iskustva i mladosti. Sigurnost u igri im daju Brocić, Mandić, Zovko i Krajina, a na mladim igračima Zadra je da daju energiju. Sama činjenica da su na startu prvenstva pobijedili prošlogodišnjeg doprvaka treba izazvati respekt. Na nama je da se nakon poraza od Zagreba skupimo, ovaj tjedan dobro odtreniramo i spremni dočekamo nedjelju– najavio je stasiti centar Gorice.

Trener Miron Češkić jedan je od najmlađih trenera u ligi, a na prvom gostovanju ubilježio je i prvu pobjedu. Sada ga čeka novi izazov na gostovanju protiv ekipe koja je na 100% učinku u prva dva kola:

Ispred nas je teško gostovanje u Zadru protiv ekipe KK Jazine Arbanasi. Ekipa Jazina pokazala je snažan karakter u prve dvije utakmice u kojima je ostvarila dvije vrijedne pobjede. Naš zadatak ovaj tjedan je da ispravimo naše pogreške iz zadnje utakmice i maksimalno koncentrirano uđemo u utakmicu. Dat ćemo sve od sebe da ponovimo igru iz Slavonskog Broda i dođemo do novih bodova” – zaključio je Češkić.

Utakmica se igra u nedjelju 22. listopada na zadarskom Višnjiku. Početak je u 12 sati, a utakmica se može pratiti na HKS TV-u.