Prijava

Vaša prijava

Došen: “Protivnik će biti jako motiviran”

[]

Bikovi se marljivo pripremaju za subotnju utakmicu protiv Crikvenice i dobar ulazak u sezonu pokušat će nadograditi s još jednom pobjedom. U gostima smo do sada nadigrali Marsoniju i Jazine, a jedini poraz pretrpjeli smo na domaćem terenu od ekipe Zagreba. Sada je prilika za prvu domaću pobjedu, ali protivnika ne smijemo podcijeniti. Trener Miron Češkić dobro je uklopio „starosjedioce” i mlade igrače, a jedan od tih mladih igrača je Lovro Došen.

Lovro se u nekoliko uvodnih utakmica pokazao kao vrlo zahvalan igrač koji ulazi s klupe i svojom energijom i atraktivnim potezima podiže ritam cijele ekipe. Ovim riječima najavio je utakmicu:

Veselimo se utakmici u subotu protiv Crikvenice pred svojim navijačima. Oni su, kao i mi, prošli vikend ostvarili pobjedu i sigurno će doći jako motivirani. Mi vjerujemo da uz nastavak prošlotjednog ritma igre pobjeda neće izostati i dat ćemo sve od sebe da do nje i dođemo. Također bih ovim putem pozvao sve da nas dođu podržati u što većem broju i vidimo se.”

Utakmica 4. kola 1. muške lige KK Gorica – KK Crikvenica igra se u subotu 28. listopada. Početak je u 13:30, a ulaz je besplatan.