Prijava

Vaša prijava

U nedjelju na gostovanje protiv Mladosti

[]

Košarkaši Gorice odlično su započeli novu ligašku sezonu. S 4 pobjede i 2 poraza Bikovi su se pozicionirali pri vrhu tablice i drže 4. poziciju, zadnju koja vodi u Playoff. Priliku za potvrdu dobre forme imat će već u nedjelju kada gostujemo u Zagrebu protiv ekipe HAKK Mladost, razvojne momčadi Cedevite Junior. Ekipa je to koju sačinjavaju većinom mladi igrači čije je mogućnosti trener Miron Češkić imao prilike vidjeti na jučerašnjoj juniorskoj utakmici između Cedevite Junior i Gorice. Tu je i nekoliko nešto iskusnijih mladića poput Mršića i Ljubičića koji predvode ovu mladu ekipu Mladosti.

U nedjelju gostujemo kod ekipe Mladosti. Radi se o mladoj ekipi koja je željna dokazivanja i sigurno će biti jako motivirani protiv nas. Mi želimo nastaviti pobjednički niz, a to ćemo postići ako u utakmicu uđemo maksimalno koncentrirano i popravimo naš pristup koji u prošloj utakmici nije bio dobar na početku. Ukoliko svi igrači odigraju na najvišem nivou možemo se nadati dobrom rezultatu” – zaključio je trener Goričana Miron Češkić.

U redovima Bikova također je sve puno mladih igrača, a jedan od najmlađih je Nino Kotrulja. Nino je stigao iz Zadra i nametnuo se kao vrlo kvalitetan razigravač, ali još više i strijelac. On je trenutno najopterećeniji igrač u našim redovima jer skoro uvijek ima trostruki program nastupajući za naše juniore i seniore te za ekipu Zrinjevaca 1937:

U nedjelju nas čeka Mladost. Ekipa sa dosta mladih pojedinaca poput nas pa možemo očekivati energičnost s obje strane terena. Ovaj tjedan trebamo napraviti dobru pripremu na treninzima kako bi ušli bolje i sigurnije u utakmicu nego zadnji put. Na kraju će bolji pobijediti, a ja vjerujem da smo u ovom trenutku mi bolja ekipa, ali to moramo dokazati na parketu” – riječi su mladog Kotrulje.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 19. studenog s početkom u 17 sati, a igra se u Cedevitinom košarkaškom domu na Zagrebačkom Velesajmu.