Prijava

Vaša prijava

U subotu KK Zrinjevac 1937 – KK Petrinja

[]

Mladi košarkaši Gorice ove sezone se kale u seniorskoj konkurenciji nastupajući za jedan od najstarijih hrvatskih klubova – KK Zrinjevac 1937. U prva 4 kola su ubilježili dvije pobjede i isto toliko poraza. Na domaćem terenu za sada igraju puno bolje i do sada su pobijedili KK Novsku i KK Sisak. Sutra imaju priliku za još jednu domaću pobjedu kada nam stiže KK Petrinja. Petrinjci do sada imaju 1 pobjedu i 2 poraza uz utakmicu manje i sigurno će dati sve od sebe da nas sustignu na tablici.

Mlade Bikove u dresu Zrinjevca predvodit će novi trener koji će popuniti prazninu nastalu odlaskom Nikole Piacuna, a koju su u proteklom periodu popunjavali koordinator omladinskog pogona Hani Istanbuli i sportski direktor Tonći Mašina. Riječ je o Filipu Tanti, svojedobnom igraču Splita i treneru splitskih mlađih kategorija. Tanta je najveće uspjehe u mlađim kategorijama imao sredinom prošlog desetljeća kada je s kadetima Splita bio prvak Hrvatske. Sada će svoje znanje i košarkaško iskustvo prenositi na mlade goričke košarkaše, a prvi prvenstveni izazov čeka ga već sutra protiv Petrinje: „Momčad Gorice, odnosno u ovom slučaju Zrinjevca, mlada je i talentirana, a ova liga nam je izuzetno važna za njihov razvoj i stjecanje neophodnog iskustva. Prekjučer sam ih gledao u Dugoj Resi i vidio sam da mogu i znaju. Dat ćemo sutra sve od sebe da dođemo do novih bodova, a protivniku ćemo pristupiti maksimalno profesionalno” – zaključio je Tanta na kraju.

Utakmica je na rasporedu u subotu 18. studenog s početkom u 17:30. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan. Pozivamo sve  velikogoričke ljubitelje košarke da pruže podršku s tribina našim mladim snagama.