Prijava

Vaša prijava

U subotu na gostovanje u Pulu

[]

U subotu 2. prosinca gorički košarkaši u Puli igraju utakmicu 9. kola 1. muške lige. Protivnik je ekipa KK Stoja, trenutni fenjeraš na tablici, ali riječ je o ekipi koja pruža puno bolje igre nego što govori bodovni saldo. S druge strane Bikovi su jedno od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva. Da bi to bili i nadalje Goričani će i u Puli morati igrati na pobjedu.

Trener Miron Češkić jedan je od glavnih kreatora ovogodišnjeg uspjeha, a ovim riječima je najavio utakmicu: „U subotu idemo na gostovanje u Pulu kod KK Stoje. Ekipa Stoje ima jednu pobjedu i 7 poraza, ali igraju puno bolje nego što to rezultat pokazuje. Od mojih igrača tražim maksimalan pristup i koncentraciju od prve minute. Nema laganih utakmica u ovoj ligi i zato ne smije biti ni opuštanja. Samo uz maksimalni pristup svih igrača možemo do novih bodova.”

Nino Kotrulja jedan je od najmlađih, ali i najopterećenijih igrača u rosteru Gorice ove sezone. Naime, mladi Nino paralelno igra na tri fronte: za seniore i juniore Gorice, te za seniore Zrinjevca 1937. Nino ne podcjenjuje domaću ekipu, ali vjeruje da Gorica može do bodova: „U subotu nas u Puli čeka KK Stoja. Idemo odigrati za nas jako bitnu utakmicu kako bismo ostali u gornjem dijelu prvenstvene tablice. Prije svega ovaj tjedan trebamo odraditi dobru pripremu za nadolazeću utakmicu. Stoja je kvalitetna ekipa iako su na donjem dijelu tablice, ali budemo li se držali naših principa i igrali kako znamo ne trebamo se brinuti za krajnji rezultat.”

Utakmica se igra u subotu 2. prosinca s početkom u 19 sati, a može se pratiti putem HKS TV platforme.