Prijava

Vaša prijava

U subotu prvo juniori, a zatim seniori

[]

U subotu 27. siječnja imamo dvostruki košarkaški program u Gradskoj sportskoj dvorani.

Prije podne od 11 sati nastupaju gorički juniori koji dočekuju ekipu Akademije Mrav. Mladi Bikovi do sada imaju jednu gostujuću pobjedu koju su ostvarili protiv Zagreba, večeras gostuju protiv Dinama u Domu sportova, a ovo će im biti prilika za prvu domaću pobjedu.

Poslije podne od 16:30 na parket stupaju seniori koji dočekuju ekipu Jazine Arbanasi. Obje momčadi su jako “vruće” i neporažene u ovoj godini. Bikovi su nanizali 3 pobjede za redom, a Zadrani 4 i sigurno će dati sve od sebe da ulove priključak s prve 4 ekipe na prvenstvenoj tablici među kojima je i Gorica.

Mironu Češkiću i njegovim pulenima poseban će problem stvarati činjenica da nam je ovo treća utakmica u tjedan dana, a prethodne dvije bile su poprilično iscrpljujuće:

U subotu nam dolazi ekipa Jazine Arbanasi. Radi se o mladoj ekipi koja igra brzo i voli nametnuti svoj ritam. U ovom kratkom periodu pokušat ćemo se regenerirati jer smo odigrali fizički dvije zahtjevne utakmice u četiri dana i što bolje se pripremiti za utakmicu s Jazinama. Pozivam naše navijače da nas podrže u subotu u 16:30 u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici, a mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede na domaćem terenu« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Kristijan Šutalo ove je sezone najbolji skakač Gorice i pravi zaštitnik našeg reketa, a ovako je najavio utakmicu: »U subotu nas čeka jedna izazovna utakmica protiv protivnika koji je u naletu i koji je u seriji dobrih rezultata. Jazine su jedna izrazito mlada momčad koja svojim tempom gazi protivnike, no vjerujem da ako ih uspijemo uvesti u svoj ritam imamo šanse za pobjedu. Ovim putem pozivam sve navijače da nas dođu podržati i uživati u jednoj lijepoj utakmici«.

Utakmica je na rasporedu u subotu 27. siječnja s početkom u 16:30. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.