Prijava

Vaša prijava

I juniori iščupali pobjedu u produžetku

[]

Nakon dramatične pobjede seniora u produžetku protiv Zagreba i juniori su do druge prvenstvene pobjede došli kroz produžetke

Mladi Bikovi i mladi Mravi odigrali su danas vrlo neizvjesnu utakmicu u sklopu 1. juniorske lige. U 1. poluvremenu se niti jedna ekipa nije uspijevala u potpunosti nametnuti na terenu i vodstvo se izmjenjivalo nekoliko puta. Goričani su najvećih +9 imali u 8. minuti poslije koša Vukadina (20:11), a Zagrepčani +5 u 15. minuti poslije koša Palokaja za 23:28.

Isti scenario bio je i u 2. poluvremenu, poslije trice Mudrinića mladi Bikovi su imali +6 (50:44), a malo kasnije mladi Mravi +5 poslije koša Marića za 54:59.

Bilo je jasno da će se utakmica odlučivati u samom finišu u kojeg su Mravi ušli s prednošću od jednog posjeda (81:84). Prvo je Baričić pogodio tricu za poravnanje, a malo kasnije i Ninić za 86:86. Na drugoj strani Perić je poentirao za 86:88, a Ninić je uzvratio jednim slobodnim bacanjem za 87:88.

Na 9 sekundi prije kraja gosti su imali poen prednosti i dva slobodna bacanja, Gerovac je realizirao prvo, a nakon promašenog drugog Vukadin je ulovio skok i proslijedio Mudriniću koji se sjurio niz teren i položio za produžetak (89:89).

Gosti su dodatnih 5 minuta otvorili slobodnim bacanjima Tadića za 89:91, ali to im je bilo zadnje vodstvo na utakmici. Ninić je uzvratio tricom za 92:91, a poslije trice Mudrinića za 100:91 bilo je jasno da bodovi ostaju u Velikoj Gorici.

Veliki podvig mladića pod ravnanjem Filipa Tante pogotovo jer smo igrali u kratkoj rotaciji bez cijele petorke ozlijeđenih igrača (Kotrulja, Stojanov, Lacić, Tomić, Matić).