Prijava

Vaša prijava

U subotu na Analitičare

[]

U subotu 17. veljače košarkaški Gorice igraju 19. kolo 1. muške lige, a ovaj put čeka ih gostovanje kod zagrebačke Hermes Analitice. Bikovi su u dobrom nizu s 6 uzastopnih pobjeda dok su Analitičari u mini krizi s 4 poraza za redom.

Međutim, opuštanja u ekipi Mirona Češkića nema jer domaćini će dati sve od sebe da prekinu negativni niz i napokon zabilježe pobjedu:

U subotu gostujemo kod ekipe Hermes Analitice. U prvoj utakmici loše smo otvorili utakmicu i iskusna ekipa kao što je Hermes stvorila je višak od 17 poena koji smo do kraja utakmice “lovili” i tek u zadnjoj četvrtini došli do vodstva. Neugodna su ekipa s nekoliko iskusnih igrača i ako su šuterski raspoloženi, mogu pobijediti svakoga. Naš pristup i ulazak u ovu utakmicu mora biti maksimalan. Kroz ovaj tjedan napravit ćemo dobru pripremu za utakmicu i nadamo se nastaviti naš pobjednički niz« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Ivan Oštrić sjajno se ove sezone nadopunjuje s Martinom Klepom na poziciji razigravača naše momčadi. Iako među najmlađima u našoj ionako mladoj ekipi Ivan je stekao puno povjerenje svojih suigrača, a dobrim igrama primorao je trenera na sve više minuta: »Ove subote ekuje nas zanimljiva utakmica protiv Hermesa. Njihov dinamičan napad je jedna od vrlina koja ih krasi ove sezone iako im bodovni saldo nije na nivou igara koje pružaju. Međutim, mi smo u dobrom nizu i nadam se da ćemo izaći iz Draženovog doma s 2 nova boda« – optimističan je Oštrić u s vojoj najavi.

Utakmica je na rasporedu u subotu 17. veljače s početkom u 17 sati, a osim s tribina dvorane Dražena Petrovića može se pratiti i na platformi HKS TV-a.


Jurekov Fašnik