Prijava

Vaša prijava

Protiv Podstrane odluka o doigravanju

[]

U zadnjem kolu 1. muške lige košarkaše Gorice očekuje odlučujuća utakmica protiv Podstrane o kojoj ovisi na koji način ćemo završiti regularni dio tekuće sezone.

U svakom slučaju Bikovi imaju sve u svojim rukama i ne ovise o ostalim rezultatima. U slučaju pobjede na gostovanju protiv Podstrane Gorica ide na Final Four kroz koji može dohvatiti ekspresni povratak u Premijer ligu. S druge strane domaća momčad siguran je putnik u niži rang, ali to može biti i dvosjekli mač. Igrači iz predgrađa Splita mogu igrati opušteno jer utakmica za njih nema poseban rezultatski značaj, a tada protivnik može biti najopasniji.

Trener Miron Češkić iskoristit će postblagdanske dane da maksimalno galvanizira svoje trupe i da u subotu ne dopusti nikakvo iznenađenje. Ovim riječima najavio je utakmicu: »U subotu gostujemo kod mlade ekipe Podstrane koja je na predzadnjem mjestu i više nema šanse izboriti ostanak u ligi. Nama pobjeda u ovoj utakmici osigurava Final four i svi smo vrlo motivirani. Unatoč ispadanju i predzadnjem mjestu nećemo podcijeniti domaću ekipu koja će vjerojatno igrati rasterećeno. Naš pristup od prve minute utakmice će biti maksimalan i vjerujem kako ćemo se iz Splita vratiti s nova 2 vrijedna boda.«

Martin Klepo ove se sezone nametnuo kao prvi razigravač naše ekipe i o njegovoj inspiraciji ovisit će puno toga. Martin vjeruje u pobjedu, ali i poziva na oprez: »U subotu nas čeka zadnje kolo regularnog dijela prvenstva. Bez ikakvog podcjenjivanja protivnika i s maksimalnim angažmanom od prve sekunde želimo osigurati nova 2 boda i potvrdu Playoffa. Mislim da bi to bio veliki uspjeh za našu mladu ekipu, ali za to se moramo izboriti na parketu.«


Utakmica je na rasporedu u subotu 6. travnja s početkom u 15 sati, a može se pratiti putem HKS TV platforme. Paralelno se igraju i utakmice Samobor – VROS te Zagreb – Kaštela nakon čega će se znati točan poredak i ko ide na koga u doigravanju.