Prijava

Vaša prijava

DOLAZE NAM ŠIBENIK I CEDEVITA


Share

U drugi dio prvenstva A-1 lige ušli smo s dva poraza. U prvom ovogodišnjem susretu momčad Kvarnera nas je porazila s 94:70. Puno bolje su igrači trenera Josipa Sesara izgledali u Mavrincima kod Škrljeva, gdje nažalost dobru igru iz tri četvrtine nisu kapitalizirali te su na kraju poraženi sa 78:74. -Protiv Kvarnera smo igrali ispod svih kriterija. Bez obzira što je Kvarner jedna od boljih momčadi lige mi nismo smjeli onako loše izgledati na parketu. Već protiv Škrljeva to je bilo puno bolje, no nažalost na kraju nam se dogodila crna rupa čime smo domaćinima omogućili da se vrate u utakmicu. Nama je ruka otežala, promjenili smo i dotadašnju igru što nas je odvelo u poraz koji je na sreću manji nego što je Škrljevo izgubilo u Velikoj Gorici- osvrnuo se na protekle utakmice trener Josip Sesar.
Poslije dva kola u nastavku prvenstva sa sigurnošću se može ustrditi kako će u Ligi za prvaka zaigrati Kvarner, Zagreb, Šibenik i Split, dok će se za jedno preostalo mjesto koje vodi na megdan s ABA ligašima voditi između Gorice i Alkara koji se nalaze na polovičnom omjeru od šest pobjeda i isto toliko poraza.
Do prve ovogodišnje pobjede mi ćemo pokušati doći sutra u srazu protiv GKK Šibenik koji je u prošlom kolu poražen u derbi utakmici na Baldekinu od vodećeg Kvarnera. -U drugom dijelu prvenstva nominalno jači protivnici nam dolaze u Veliku Goricu, dok s klubovima iz donjeg dijela igramo u gostima. Protiv Šibenika nam neće biti lagano, moramo odigrati maksimalno koncentirano jer Šibenik ima dobru momčad u kojoj osovinu već godinama čini četiri-pet igrača oko kojih se sve vrti- o sutrašnjoj utakmici koja se igra od 18 sati će trener Sesar.

U PONEDJELJAK STIŽE CEDEVITA
Pobjedom protiv Jazina drugu godinu za redom smo izborili ulazak u četvrtfinale Kupa Krešimir Ćosić. Ove godine kuglice ždrijeba su spojile naš klub s euroligašem Cedevitom koja će u Velikoj Gorici gostovati u ponedjeljak, 25. siječnja. -Bitnija nam je utakmica sa Šibenikom, dok je Cedevita nagrada za odličan rad i rezultat iz prvog dijela sezone. Nama će ova utakmica poslužiti da vidimo gdje smo u odnosu na njih, ali to je i odlična pozivnica za sve ljubitelje košarke da se još više zainteresiraju za naše utakmice. Ja vjerujem da će tome tako biti već od subotnje utakmice sa Šibenikom- završio je razgovor trener Josip Sesar.
Utakmica između Gorice i Cedevite igra se u Gradskoj sportskoj dvorani od 19,30 sati, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.


MARATONCI TRCE POCASNI KRUG

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike