Prijava

Vaša prijava

NAJAVILI CEDEVITU, ALI I MOGUĆE TELEVIZIJSKE PRIJENOSE


Share

Košarkaška Liga za prvaka igra se ubrzanim ritmom, te momčadi tjedno odrađuju po dva susreta. Nakon Šibenika kod kuće i gostovanja u Splitu pred našim košarkašima u nedjelju je nova utakmica koja u Gradsku sportsku dvoranu dovodi momčad Cedevite. Tim povodom danas je održana i press konferencija na kojoj su pred novinare (uz novinara Vgdanas pozivu Kluba odazvale su se još jedino Sportske novosti, op.a) izašli tajnik kluba Goran Kovačić i trener Josip Sesar. -Za dečke će sigurno biti motivirajuće i zahtjevno da pokušaju odigrati utakmicu protiv euroligaša na visokoj razini. Nadam se da će nas i ljubitelji velikogoričkog sporta podržati u velikom broju. Rezultatski ne možemo ništa očekivati, no ja kao trener te igrači možemo vidjeti na kojem nivou možemo parirati najboljoj hrvatskoj momčadi. Moja želja je da što duže držimo neki egal- započeo je s obraćanjem trener Sesar te nastavio.
„S njima smo već igrali Kup utakmicu koju su oni odradili u nekoj trećoj brzini. Možda nam na ruku ide njihova večerašnja utakmica protiv Crvene zvezde gdje će se njihovi nosioci igre vjerojatno istrošiti jer će Cedevita ići na pobjedu. Ja se osobno nadam lijepoj utakmici i lijepoj predstavi.“
Nedjeljna utakmica u Gradskoj sportskoj dvorani igra se od 12 sati, a uz najavu dolaska Cedevite tajnik kluba Goran Kovačić istaknuo je kako u ponedjeljak u Veliku Goricu dolazi ekipa HRT-a koja će izvršiti pregled jedne i druge dvorane zbog mogućeg televizijskog prijenosa utakmice.  -Neke prognoze govore da bi iz Velike Gorice bile dvije utakmice koje bi se izravno prenosile- istaknuo je tajnik Kovačić za kraj.