Prijava

Vaša prijava

KK Velgor – KK Gorica 66:97 12. kolo 2. kadetske lige


Share

Tijesna je bila dvorana u Novom Čiču za sve ljubitelje dobre košarke u našem gradu. Gradski derbi nudi najbolje što Velika Gorica ima u kadetskom uzrastu i mnogi su pohrlili da svjedoče odličnoj utakmici. Ovoliko borbe, žara, htijenja i odlučnosti da se pobjedi ne viđa se ni kad igra seniorska repka. S obje strane sjevali su dobri potezi, kontre, trice, pikovi…
Gorica je bolje ušla u susret ali je Velgor s 3 vezane trice preokrenuo i poveo 27:26. Bio je to znak za uzbunu i Gorica ubacuje u brzinu više što domaća momčad ne može pratiti.

Do poluvremena se odlazi na +10 a početkom 2. i na +15 razlike te se do kraja utakmice prednost Goričana samo povećava do konačnih +31.
Posebno su se istaknuli Ivanetić s 37 i Škara s 30 koševa ali i ostali su dali važan obol ovoj pobjedi kojom smo se revanširali za nesretni poraz na domaćem terenu s pola koša razlike.

KK Gorica: Nikola Ivanetić 37, Stjepan Škara 30, Jerko Vujević 9, Fran Maletić 8, Antonio Janjić 6, Josip Ivanković 5, Silvio Stanić 2, Sven Patrick Grabarić 0, Tin Stiplošek 0, Fran Alpeza 0, Patrik Ćubela 0, Tin Getz 0.
KK Velgor: Mario Lacić 21, Patrik Stjepan Trefil 21, Frano Miloloža 20, Tino Panza 4, Marko Vidić 0, Bruno Tomić 0, Luka Skarić 0, Ivan Vukojević 0, Fran Maleš 0, Luka Šekerija 0.

KK Gorica – KK Rudeš 115:59