Prijava

Vaša prijava

Poraz u Kupu: KK Sonik Puntamika – KK Gorica


Share

Sonik Puntamika – Gorica 92:85 (27:21, 15:25, 27:18, 23:21)

Sonik Puntamika na domaćem terenu upisala je pobjedu protiv Gorice i tako se plasirala na Final Eight Kupa „Krešimir Ćosić“.

Zanimljiva i neizvjesna utakmica odigrala se u zadarskim Jazinama gdje Gorica nije imala rješenja za sjajno raspoloženu momčad Sonik Puntamike.

Najbolji u redovima Sonik Puntamike bili su Ceranja sa 19 poena i 10 skokova, Pešut je također ubacio 19 poena, Palčića je dodao 17 koševa i upisao 10 asistencija. Najbolji u redovima Gorice bili su Baković i Mašić sa po 15 poena.

Šime Kraljević, trener KK Sonik Puntamika:

“Mali smo i skromni i zato moramo uživati u ovom trenutku, u ovoj pobjedi. Pripremali smo se za ovu utakmicu i možda nam je u neku ruku bilo i lakše jer smo imali puno više materijala o njima, nego oni o nama. Pratili smo u posljednje vrijeme kako igraju i analizirali smo svakog igrača Gorice. Čestitam mojim momcima na pobjedi i pruženoj partiji.”

Josip Sesar, trener KK Gorica:

“Čestitao bih košarkašima Sonik Puntamike na zasluženoj pobjedi. Mislim da su odigrali jednu odličnu utakmicu. Mi se definitivno nismo adaptirali na ovaj način igre, a to pokazuje i velik broj izgubljenih lopti. Kad primiš 92 poena i izgubiš 18 lopti, od čega sedam ili osam u prevođenju, gdje igrač ostane na jedan prema nula, onda je bespredmetno pričati o taktici ili o nekoj našoj igri. Moram reći i da sam osjetio kako su moji igrači malo podcijenili protivnika što su igrači Sonik Puntamike odlično iskoristili i zasluženo prošli dalje.”

Kompletna statistika: http://www.fibalivestats.com/u/HKS/798509/


Počela 17. Zimska škola informatike