Prijava

Vaša prijava

Pobjede seniora i juniora, poraz pretkadeta!


Share

Dvije pobjede i 1 poraz Goričana!

Košarkašku subotu otvorili su naši dječaci koji se hrabro bore u pretkadetskoj ligi sa starijim i jačim suparnicima i bez obzira na poraze stječu veliko iskustvo koje kasnije naplaćuju u utakmicama s vršnjacima. Danas nas je nadigrala ekipa Jaske rezultatom 30:67 (10:24). Dok je bilo snage pružali smo dobar otpor ali strah od visokih suparnika skratio nam je ruku u napadu i poraz je bio neizbježan.
Najveći otpor pružili su Tomić s 10, Babić i Mudrinić sa po 6 i Ninić s 5 koševa. Kod gostiju najefikasniji su bili Jalšovec s 22 i Lovretin s 21 pogotkom. Zatim su naši kadeti kojima su priključeni Filipović i Čulumović nastupili u Sesvetama u 2. juniorskoj ligi i nadigrali istoimene domaćine rezultatom 81:75. I to bez najboljeg strijelca lige Ante Jukića koji je danas igrao za seniore.
Bolje je domaćin otvorio utakmicu i poveo s 14:2 ali budi se tada Stjepan Škara i počinje sa zatrpavanjem protivničkog koša. Do poluvremena stiže Gorica na samo -2 a u zadnju dionicu ulazimo potpuno poravnati (57:57). Goričani ipak imaju mirniju ruku u završnici i zasluženo pobjeđuju 81:75. U odsustvu Jukića najefikasniji je bio Stjepan Škara s 34 koša, Filipović je dodao 18, Ivanetić 13 a Janjić 9 koševa. Domaći su imali čak 5 dvoznamenkastih igrača ali ni to im nije pomoglo a najefikasniji je bio Bošnjak sa 16 koševa.
Zucker kommt zuletzt.
Seniori su danas u 15. kolu 1. lige gostovali u Karlovcu i još jednom dokazali da je Gorica ove godine neprikosnovena: KK Šanac – KK Gorica 61:91. Još jedna uvjerljiva pobjeda igrača trenera Josipa Sesara koja niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Gorica je uvjerljivo dobila sve 4 četvrtine i stvorila konačnih +30 razlike. Najraspoloženiji u našim redovima bio je Ivan Majcunić s 24 koša (uz 6 trica!), 6 skokova i 4 asista. Dvoznamenkasti su još bili Ivan Ćubela s 14 koševa i 5 asista te Marko Baković s 12 koševa i 7 skokova. Kod domaćina daleko najbolji je bio Filip Mileta s 24 koša i 12 skokova.

koš Frana Babića (asistencija Mudrinić):

&

koš Babića na asistenciju Mudrinića s utakmice protiv Jaske

Posted by KK Gorica, Velika Gorica on 3. ožujka 2018

 

koš Andreja Mudrinića (asistencija babić):

&

Koš Mudrinića na asistenciju Babića s utakmice protiv Jaske

Posted by KK Gorica, Velika Gorica on 3. ožujka 2018