Prijava

Vaša prijava

Liga KSZ 2005. godište: poraz i pobjeda Gorice


Share

KK Zagreb II – KK Gorica 32:19

KK Gorica – KK Dubrava II 25:21

Ranojutarnji termin nikako ne odgovara mladim Goričanima pa obično u Dubravi vrlo pospano ulaze u svoje utakmice. Kad tome pridodamo i suce koji ne rade svoj posao kako treba nije čudno da inače efikasna ekipa u 1. poluvremenu postigne samo 6 poena. Zagrebaši su iskoristili priliku, razigrali se i trpali naš koš sa svih strana. Goričanima više ni čisti ziceri nisu  ulazili i kapitulacija u prvoj utakmici je bila neminovna. Pobjeda Zagreba 32:19 više je nego zaslužena mada možda s prevelikom razlikom u odnosu na kvalitetu obje ekipe.

U redovima Gorice najefikasniji su bili Mudrinić s 9 poena te Ninić s 4. Zagrebaše je predvodio raspoloženi Grubić s 10 koševa.

Gorica: Mudrinić 9, Ninić 4, Svetlošak 2, Stipić 2, Pereković 2, Matić, Vitez, Puljak, Žigrović

Zagreb II: Grubić 10, Čabraja 6, Žugaj 6, Gerovac 4, Peroković 4, Lebeda 2, Franić, Palokaj, Bojanić, Mikić

U drugoj utakmici koja je uslijedila netom poslije vodi se ravnopravna borba između Dubrave i Gorice sve do pred kraj poluvremena kada Mudrinić tricom zaključuje ovu dionicu i Gorica odlazi na odmor s vodstvom 10:7.

Ovo kao da je dalo krila našim mladićima pa u 2. poluvremenu dolaze do maksimalne prednosti 25:17. Mudrinić međutim mora van igre zbog 5. osobne pa gledamo neizvjesnu završnicu u kojoj Dubrava smanjuje na 25:21 i zatim promašuje nekoliko zadnjih napada pa je to i konačan rezultat utakmice. Spomenimo i da je Dubrava imala 15 slobodnih bacanja a Gorica 5. Sličan je i omjer dosuđenih osobnih grešaka. Najefikasniji u našim redovima bili su Mudrinić s 8 poena a pratili su ga Ninić sa 6 i Svetlošak s 5 ubačaja. Kod Dubrave najefikasniji Lukić sa 7 poena.

Ovom pobjedom Gorica je zadržala 3. mjesto i realne izglede za Final Four 2. lige KSZ-a za dječake 2005. godišta.

Gorica: Mudrinić 8, Ninić 6, Svetlošak 5, Matić 4, Vitez 2, Stipić, Pereković, Puljak, Žigrović

Dubrava II: Lukić 7, Keber 4, Bedeković 4, Cimeš 2, Ercegovac 2, Perković 2, Krševan

&

asistencija Svetlošaka i koš Mudrinića protiv Dubrave

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 29. travnja 2018

 

&

prodor i koš Ninića protiv Dubrave

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 29. travnja 2018