Prijava

Vaša prijava

Pobjeda juniora u stilu Umri muški!


Share

KK Gorica – KK Šanac Karlovac 74:62!

(17:17  14:16  20:15  23:14)

U 11. kolu 2. juniorske lige gledali smo u Gradskoj sportskoj dvorani izuzetno borbenu i napetu utakmicu između 2 ekipe koje su odlučile poginuti na terenu.

Suci su dopustili utakmicu s puno kontakta i to su gosti vrlo dobro koristili. U 1. četvrtini nisu imali dosuđen niti jedan jedini faul! a Gorica je izašla iz bonusa. Rezultat 17:17.

U 2. četvrtini nastavlja se u istom ritmu a ekipe se izmjenjuju u vodstvu i nitko se ne uspijeva odljepiti na neku značajniju prednost. Ipak, gosti odlaze na odmor s minimalnom prednošću od 31:33.

U 3. četvrtini Gorica opet brzo izlazi iz bonusa a Karlovčani nikako da zarade ni prvi prekršaj iako tuku i po rukama i nogama.

Kako se pod koš nije moglo bez dobrih batina Goričani se odlučuju za dalekometnu artiljeriju pa im Jukić isporučuje pet trica a Škara jednu te se Gorica vraća u plus (51:48).

U zadnjoj dionici ginulo se za svaku loptu i u napadu i u obrani. Ekipe nisu izlazile iz bonusa sve do zadnje minute a Goričani nastavljaju s preciznim šutevima s perimetra. Ovaj puta po dvije trice ubacuju Maletić i Škara te gosti moraju izaći na vanjske šuteve što u reketu najbolje koristi Ivanetić. Ekipe se izmjenjuju u vodstvu ali kod 60:58 Maletić zabija tricu a zatim Ivanetić i Škara dovršavaju protivnika koji je napokon pokleknuo. 74:62 konačni je rezultat koji ne odražava stvarno stanje napetosti do zadnje minute.

Najefikasniji je danas bio Ante Jukić s 31 košem (7 trica) a dobro su ga pratili Škara s 15 i Ivanetić s 12 poena.

Sve pohvale momcima trenera Zvonimira Perića na prikazanom htijenju, fizičkoj pripremljenosti ali i košarkaškom umijeću jer u našim redovima samo su 2 juniora (Jukić i Čulumović) a sve ostalo kadeti. Ovom pobjedom nad direktnim konkurentom za vrh Gorica je opet u igri čak i za 1. mjesto koje trenutno drži Mladost.

KK Gorica: Jukić 31, Škara 15, Ivanetić 12, Maletić 9, Čulumović 6, Ivanković 2, Janjić, Ćubela, Logarušić, Stanić, Getz

trener: Zvonimir Perić

Koš Škare s pola terena u zadnjoj sekundi utakmice protiv Šanca i veselje Goričana uz ovacije s tribina:

&

Koš Škare s pola terena u zadnjoj sekundi utakmice protiv Šanca i veselje Goričana:

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 29. travnja 2018

 

Koš Ivanetić, asistencija Jukić:

&

Koš Ivanetić, asistencija Jukić:

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 29. travnja 2018

 

trica Škare

&

trica Škare za 71:60 minutu prije kraja

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 29. travnja 2018

 

 

 


FOTO: Mraclinci na Tour de Tur-u

Od utorka poskupljuje benzin, a cijena dizela pada