Prijava

Vaša prijava

2 pobjede u jednom danu!


Share

KK Gorica – KK Ogulin 60:53

Netom nakon završenog finala protiv Samobora (županijska liga za dječake 2005.god.) mlade goričke snage  čekao je  susret predkadetske lige protiv Ogulina.
Pojačani s godinu dana starijim Babićem i Kompesakom ulaze naši mladići u susret sa željom da se revanširaju za nesretni poraz od -6 u Ogulinu.

Malo umor a malo dekoncentracija naših dopuštaju Ogulincima da stvore prednost početkom utakmice (8:2) koju održavaju do pred kraj četvrtine (13:6). Međutim, tada Pereković s 4 uzastopna poena omogućuje da na odmor odemo s podnošljivih -3.
U 2. četvrtini gosti koševima Bikića i Hudurovića konstantno održavaju prednost od nekoliko koševa ali opet su Goričani u završnici bolji i sa 7 poena u nizu odlaze na veliki odmor s ugodnih +3 u svoju korist (28:25).
U nastavku gledamo potpuno izjednačenu borbu i ekipe se nekoliko puta izmjenjuju u vodstvu sve do rezultata 52:53 za goste. Tada Ninić okreće na 54:53 a zatim Mudrinić sa 6 vezanih poena u zadnje 2 minute dovodi Goricu do najveće prednosti i konačnih 60:53.
Potpuno zaslužena pobjeda naših mladića pod ravnateljskom palicom Josipa Ivankovića koji je izvukao i zadnji atom snage iz svojih igrača.

KK Gorica: Andrej Mudrinić 17, Borna Pereković 14, Jakov Ninić 14, Fran Babić 11, Marko Baričić 4, Ante Tomić, Josip Matić, Julijan Kompesak, Adrian Vitez, Fran Stipić, Lovro Svetlošak, Leon Žigrović

KK Ogulin: Filip Bikić 26, Ivor Hudurović 19, Petar Kljajić 6, Nenad Marjanović 0, Sven Salopek 0, Jakov Kučinić 0, Ivan Vidaković 0, Noa Sudarić 0

 

koš Babića:

&

Koš Babića protiv Ogulina

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 20. svibnja 2018

 

koš Mudrinića:

&

BREAKING NEWS!GORICA – OGULIN 60:53!Trener Ivanković sa svojim umornim ratnicima izvojevao je i 2. pobjedu danas. Ovaj put protiv Ogulina u predkadetskoj ligi!

Objavljuje KK Gorica, Velika Gorica u 19. svibnja 2018