Prijava

Vaša prijava

Loš dan za mlađe kadete u Ivaniću


Share

KK Ivanić – KK Gorica 71:43 (18:3, 22:16, 14:9, 17:15)

Jučer kasno popodne mlađi kadeti igrali su utakmicu 9. kola županijske lige u Ivaniću protiv istoimenog domaćina.

Ivanić se pokazao kao bolja  i uigranija momčad te je dobio sve 4 četvrtine. Posebno su bili uvjerljivi u 1. dionici kada su limitirali naše igrače na samo 3 poena. Ivaniću je to uspjelo plitkom zonskom obranom koju su naši mladići pokušavali probiti šutevima s distance a pokazalo se da imaju katastrofalan šuterski dan. Ukupno su pogodili samo 2 šuta izvan reketa a promašili su ih nebrojeno puno. Tek kada su angažiranije krenuli s ulazima pod koš počeo se vrtiti brojčanik i na našoj strani semafora. Međutim, bilo je prekasno za neki preokret jer domaćini su se osokoljeni vodstvom raspucali pa su trice ulazile i drugim igračima a ne samo Acingeru kojem su trice zaštitni znak. K tome su nas uništavali i brzim kontrama jer je defanzivni moment kod nekih naših igrača bio na vrlo niskoj razini. Niti jednu četvrtinu nismo izašli iz bonusa pa se nije mogao ponoviti slučaj da obranom izvlačimo loše napadačke dane. Bolje od konačnih 71:43 nije se, dakle, moglo a na igračima je da izvuku pouke iz ovakvog poraza.

U našim redovima nešto bolji od ostalih bili su Tomić i Mudrinić s po 13 poena dok su domaćine predvodili Acinger s 23 ubačaja i desetak asistencija te Loth sa 17 koševa.

KK Ivanić: Acinger 23, Loth 17, Belić 11, Pajur 8, Jelača 6, Radašević 4, Šabanić 2, Tišljer, Ivković, Ćurić

trener: I. Kušić

KK Gorica: Tomić 13, Mudrinić 13, Ninić 7, Pereković 3, Baričić 3, Kompesak 2, Grmača 2, Svetlošak, Babić, Žigrović, Vitez, Stipić, Puljak

trener: J. Ivanković