Prijava

Vaša prijava

Statistika i izjave nakon jučerašnje pobjede


Share

Izjava Domagoj Kujundžić, trener Vrijednosnica Osijek:

„Nema se šta puno reći poslije ovakve utakmice. Ekipa Gorice nas je razbila u svakom pogledu. Mislim da smo se možda malo uljuljali nakon nekih dobrih rezultata. Pomislili smo da smo neka velika momčad, a mislim da smo još daleko od toga. Treba raditi krvavo od utakmice do utakmice, a ne se zanositi. Malo nas je omeo i hendikep što nam je nominalno prvi centar slomio palac jučer na treningu, ali to nam ne može biti opravdanje za ovakvu utakmicu.“

 

Izjava Marko Petrović:

Marko Petrović : ‘‘Kao prvo zahvalio bih se na čestitkama. Mislim da je ovo definitivno bila jedna od naših najzrelijih utakmica.  Pogotovo u obrambenom segmentu jer u tijeku cijele utakmice smo u potpunosti kontrolirali ritam. Osječani nam nisu mogli ništa, a s druge strane mi smo provodili u djelo sve što smo zamislili. Imali smo tjedan dana odličnih treninga i znali smo da pobjeda protiv Cibone ne bi ništa značila da ovu utakmicu nismo pobjedili. 

Čeka vas utakmica protiv Splita protiv kojih imate 2-0 ove sezone?

‘Tako je, imamo. Zato mislim da će ova 3. biti najteža jer mislim da će Splićani imati puno dodatnih motiva protiv nas pošto smo ih već 2 puta dobili. Ne znam u kakvom su oni trenutno stanju što se tiče ozljeda, ali očekujem najjači mogući Split pa da se pošoramo oko bodova”.

 

Izjava Josip Sesar:

”Mislim da smo se jako dobro pripremili, odigrali smo sjajnu utakmicu i od samog starta smo pokazali dominaciju.

Ono što mi je posebno važno da  smo na poluvremenu imali 20-ak razlike, a od igrača sam tražio da se maksimalno fokusirano uđe u 2. poluvrijeme. To je bio test karaktera. Igrači su sve to ispoštivali i do kraja utakmice se držali uigranih akcija. Držali smo se naših kretnji i nije bilo iskakanja ni pretjerivanja. Mislim da je ovo zaslužena pobjeda jedne timske igre, pobjeda momčadi.”

Ne postiže se svaki dan 117 poena?

”Ne postiže se, ali mi smo danas prije svega dobrom obranom riješili utakmicu. Ne sjećam se kad smo zadnji put dolazili do ovoliko  lakih poena iz kontri koji su nam dali vjetar u leđa i napunili samopouzdanjem. Odatle je proizašao i puno bolji šut za tri poena u drugom poluvremenu. Mislim da su svi igrači dali svoj maksimum danas. Marko Petrović double-double, Mazalin sigurno najbolja utakmica otkad je s nama, pun je samopouzdanja, šutira, pogađa, igra leđima…

Pohvalio bih iznad svega dobru obranu na najboljem igraču gostiju Mariju Ihringu koju su odigrali Vučić i Mazalin. Bilo je dosta preuzimanja. Oni mu s dugačkim ekstremitetima nisu dozvoljavali da se razigra i to je bio temelj naše pobjede.”

Koju poziciju će Gorica loviti za Play off?

”Mi idemo utakmicu po utakmicu. Sad nam slijedi jedno teško gostovanje kod Splita koji je promjenio trenera. Dobro ćemo se pripremiti, iako ove sezone s njima već imamo 2-0 bit će jako teško. Novi trener sigurno je donio nešto novo, a mi ćemo dati sve od sebe. Na kraju ćemo vidjeti do koje pozicije će nas naša igra dovesti.”

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC