Prijava

Vaša prijava

Novi uzlet omladinskog pogona!


Share

Večeras je u Gradskoj sportskoj dvorani održan veliki sastanak rukovodećih ljudi kluba, svih trenera mlađih uzrasta te roditelja i djece.

Uspostavljenom suradnjom Gorice i Velgora stvoreni su svi preduvjeti za novi uzlet omladinskog pogona. Ujedinjene su snage mlađih kategorija koje će na raspolaganju imati nikad veći broj termina u goričkim dvoranama. Također, na najbolji mogući način složena je i  trenerska križaljka pa će provjerena trenerska imena (Branimir Pavić, Hani Istanbuli, Dado Sadžak, Danijel Jukić i Silvije Jenkač) zadužiti svoje uzraste i povesti ih u nove pobjede. Cijelim omladinskim pogonom koordinirat će Ivan Perinčić.

Viziju razvoja goričke košarke predstavio je predsjednik kluba Duško Radović te je popraćen velikim aplauzom. Silvije Jenkač prezentirao je operativnu strukturu omladinske škole, a Hani Istanbuli jedva je uspio nabrojati sve termine i dvorane koje ćemo imati na raspolaganju. Ivan Perinčić zahvalio se na ukazanom povjerenju, a roditeljima i mladim košarkašima su predstavljeni novi i stari treneri: Branimir Pavić, Danijel Jukić i Dado Sadžak.

Uslijedilo je zajedničko fotografiranje i  najava prve utakmice kadeta već u nedjelju u 11:20 protiv Zapada.