Prijava

Vaša prijava

Na gostovanje kod Zadra


Share

Poslije Cibone košarkaše Gorice čeka još jedna izuzetno teška utakmica i to protiv drugoplasiranog Zadra na njegovu terenu u Višnjiku.

Dakle, dva najteža moguća protivnika za redom. Poraz od Cibone otkrio je neke slabosti u igri Sesarove momčadi koja je odigrala solidnu obranu limitiravši Vukove na najmanji broj koševa (75) u domaćem prvenstvu, ali nije mogla odgovoriti na agresiju Cibonine obrane.

Zadar je na 2. mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim porazom i pobjedom bi dostigao Cibonu na 1. mjestu.

S druge strane, trećeplasirana Gorica bi pobjedom ponovo dostigla Zadar na 2. mjestu što znači da ćemo na parketu dvorane Krešimira Ćosića sigurno gledati bespoštednu borbu.

HKS također najavljuje uzbudljivu utakmicu:

U dvorani Krešimira Ćosića igrat će drugi i treći sastav lige. Iznenadnim Ciboninim porazom protiv Zaboka Zadar može ponovno do diobe 1.mjesta. Istovremeno pobjedom Gorice stvari bi se na vrhu ponovno maksimalno zakomplicirale. Zadar neprestano radi na snaženju svog sastava. Otišao je Farr, stigli Keller i Mavra. Šteta je zbog navijača što će Mavra u našem prvenstvu igrati tek kad krene prijelazni rok za desetak dana. Jasno je koliko im Dominik Mavra donosi i ta linija bekova s Junakovićem i Uljarevićem postaje vjerojatno najbolja u državi. I Gorica osluškuje tržište. Kao i svi ostali. Ne isključuje se mogućnost nekog pojačanja. Gorica je impresivnim nizom od 7 pobjeda zaslužila veliko poštovanje. Izgorjeli su istina kod kuće protiv Cibone. Preveliki je respekt također kontraproduktivan što je pokazala utakmica prije tjedan dana u Velikoj Gorici. Hladnijih glava vjerujemo kako će odigrati bolje u Zadru. Interesira nas kako će igrati Mislav Brzoja protiv donedavnog kluba. I Lovro Mazalin je nekoć nosio zadarski dres i dolazi u poznati ambijent. Kako će igru organizirati Kapusta i Babić. Trener Sesar nije sasvim zadovoljan tim segmentom. Kako će se Papac, Vraneš i Vučić nositi u reketu sa sjajnom kombinacijom Ivanov, Fundić, Vuković. Koliko će ubaciti Allen ili Majcunić s druge strane. Momčadi su široke, bit će to interesantan susret ekipa koje treniraju Danijel Jusup i Josip Sesar. Početak je u nedjelju u 20 sati. Zadar je dvorani Krešimira Ćosića uvijek favorit.

  • KK Zadar – KK Gorica

odigrat će se 1. prosinca 2019. u Zadru, u dvorani “Krešimir Ćosić”, Splitska 8, s početkom u 20:00 sati.   

utakmicu možete pratiti na HKS TV-u: https://tv.hks-cbf.hr/2019/11/kk-zadar-kk-gorica-01-12-2019/

 

ostale utakmice 10. kola:

 

  •  KK Vrijednosnice Osijek – KK Adria Oil Škrljevo

odigrat će se 30. studenog 2019. u Osijeku, u maloj dvorani Gradskog vrta, Kneza Trpimira 23, s početkom u 17:00  sati.          

  • KK Cibona – KK Zabok

odigrat će se 27. studenog 2019. u Zagrebu, u Košarkaškom centru “Dražen Petrović”, Savska 30, s početkom u 18:00 sati. ⇒ Arena sport TV

     

  • KK Dubrava Furnir – KK Sonik Puntamika

odigrat će se 29. studenog 2019. u Zagrebu, u SD “Dubrava”, Đure Prejca 2, s početkom u 20:15 sati.          

  • KK Split – KK Hermes Analitica

odigrat će se 30. studenog 2019. u Splitu, u Košarkaškoj dvorani “Split”, Ulica slobode 16 b, s početkom u 19:00 sati.          

  • KK Alkar – GKK Šibenka

odigrat će se 1. prosinca 2019. u Sinju, u ŠD “Ivica Glavan – Ićo”, Trg Gojka Šuška 16, s početkom u 17:00 sati.  ⇒ HTV 2