Prijava

Vaša prijava

Mlađi kadeti ispali od Podsuseda


Share

Četvrzavršnica doigravanja županijske lige:

KK Gorica – KK Podsused 65:67

Goričani su očekivali lagani posao u doigravanju jer su se namjerili na protivnika kojeg su u regularnom dijelu dobili 50+ razlike.

Međutim, zdravstveni karton se bitno promijenio. Podsusedu se vratio najbolji igrač Brezovec, a Goričani su ostali bez ozlijeđenog Tomića dok je bolesni Pereković izdržao samo do poluvremena. K tome su Svetlošak i Vukadin napustili igru prije vremena zbog 5 osobnih i eto nevolje.

S 9 poena Mudrinića Gorica je dobila prvu četvrtinu 14:13, ali gosti preokreću do poluvremena na 31:36. U nastavku Podsuseđani dolaze  na dvocifrenu razliku 38:48, ali Ninić nas s nekoliko trica vraća u susret i na ulasku u posljednjih 10 minuta rezultat je izjednačen 54:54.

U napetoj završnici gosti su ipak s(p)retniji i dolaze do vodstva 65:67. Gorica ima 12 sekundi za zadnji napad, ali trica Ninića za pobjedu je blokirana i slavlje gostiju može početi. Zaslužena pobjeda ponajprije zbog loše obrane domaćih košarkaša koji su Podsusedu dopustili najveći broj poena do sada  u županijskoj ligi. Posebno raspoloženom Brezovcu koji nas je zatrpao s 34 poena. Dakle, puno je posla pred trenerom Hanijem Istanbulijem uoči natjecanja u 2. pretkadetskoj ligi koja je na rasporedu početkom sljedeće godine.

KK Gorica: Ninić 19, Mudrinić 15, Baričić 10, Svetlošak 6, Vukadin 4, Pereković 3, Dukarić 3, Lacić 2, Buzov 2, Sliško 2, Žigrović 0, Matić 0

KK Podsused: Brezovec 34, Levak 15, Brkić 8, Folnović 8, Sačarić 2, Urukalović 0, Mužek 0, Galešić 0