Prijava

Vaša prijava

Odgoda svih natjecanja


Share

Sva natjecanja pod ingerencijom Hrvatskog košarkaškog saveza odgađaju se do 1. travnja 2020.

Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza donio je odluku o odgađanju svih košarkaških natjecanja na teritoriju Republike Hrvatske do 1. travnja 2020.

Odluka je donesena sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za šport sastavljenoj nakon današnjeg sastanka s krovnim sportskim udruženjima i predstavnicima najvećih sportskih saveza te prema odluci međunarodne košarkaške federacije FIBA-e do daljnjega suspendira sva natjecanja koja se igraju pod njenom ingerencijom.

U ovom trenutku moramo postaviti zdravlje igrača, trenera, službenih osoba i navijača iznad sportskog htijenja. Hrvatski košarkaški savez će i dalje svakodnevno pratiti situaciju i upute Stožera za civilnu zaštitu te o nastavku natjecanja obavijestiti sve klubove i službene osobe.

Prema uputama Središnjeg državnog ureda za šport, treninzi se, gdje je moguće, mogu nastaviti uz preporuku pridržavanja svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu. Preporučuje se otkazati sva putovanja na međunarodna natjecanja, a posebno u područja koja su definirana kao područja ugroze (tekst cijele preporuke OVDJE).

 

PREKID SVIH NATJECANJA KSZ-A….

S obzirom da je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) proglasila globalnu pandemiju koronavirusa i da postoji veliki rizik od zaraze sudionika svih natjecanja Košarkaški savez Zagreba je donio odluku da se sva natjecanja pod ingerencijom Saveza obustave do daljnjega. Odluka stupa na snagu od 13.ožujka.

 

OTKAZI UTAKMICA U ORGANIZACIJI KSZŽ

Temeljem Zaključka o javnim okupljanjima na području Zagrebačke županije u vrijeme provođenja mjera zaštite od širenja korona virusa koje je Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije donio 12.03.2020. godine ovim putem otkazujem sva natjecanja u organizaciji Košarkaškog saveza Zagrebačke županije. To se odnosi na Ligu 2009. godišta, Ligu 2007. godišta i Veteransku ligu Zagrebačke županije. Lige će se nastaviti kada se za to steknu uvjeti i dobiju dozvole nadležnih institucija.


Odgođeno predstavljanje Škrijne

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike