Prijava

Vaša prijava

Gorica kreće s treninzima, Sesar pozvao igrače bez kluba da im se pridruže

[]

Share

U Gorici su jedva dočekali dozvolu s vraćanjem treninzima bez obzira što je Hrvatski košarkaški savez zaključio sezonu i neće biti njenog dovršetka, a trebala je to biti najuspješnija godina kluba koji se uvjerljivo držao među prve 4 ekipe prvenstvene ljestvice.

Nakon što se proteklih tjedana radilo isključivo individualno kod kuće i daleko od dvorana, stigla je dozvola klubovima najvišeg ranga za treninge. Tu spada i Gorica koja će odmah krenuti već u ponedjeljak s radom i u dvorani.

“Svakako bismo odmah počeli s treninzima. Nakon mjesec i pol dana pauze, bez obzira što su dečki trčali za to vrijeme, pluća će biti problem. Trebat će vratiti kondiciju jer bi bilo samoubojstvo sada čekati pripreme za novu sezonu. Mi od ponedjeljka krećemo s treninzima, a i igrači koji su trenutno bez kluba, a žele trenirati, mogu nam se priključiti”, istaknuo je Josip Sesar za Sportske novosti.

Inače, kolo prije kraja drugog kruga sezone u HT Premijer ligi, Gorica je dijelila treće mjesto sa Splitom, obje momčadi imale su omjer 15-6, a Gorica je vezala dvije pobjede protiv Cibone i Zadra.


Festival znanosti posvećen inteligenciji