Prijava

Vaša prijava

Bikovi naoštrili rogove


Share

Napokon počinje!

Poslije dugo vremena na parketu Gradske sportske dvorane gledat ćemo premijerligašku košarku.

Prisjetimo se, pandemija korona virusa prekinula je prošlu sezonu u trenucima kada je velikogorički klub bilježio izvrsne rezultate. Zadnja utakmica bila je pobjeda protiv Zadra pred dupko ispunjenim tribinama, a Gorica se nalazila na diobi 3. mjesta sa Splitom.

A upravo će Splićani biti prvi protivnik u novoj sezoni u petak 18. rujna s početkom u 18 sati.

Trener Josip Sesar zadovoljan je postojećim rosterom i kvalitetom priprema:

“Nadajmo se samo da će sezona teći kako je planirano i da nam korona neće prekidati prvenstvo. Kadar koji smo okupili posjeduje kvalitetu za sam vrh domaće košarke, ali ni konkurenti nisu spavali. Neće biti laganih utakmica jer i Šibenka, Alkar, Zabok, Dubrava, Hermes… imaju respektabilne ekipe. O Ciboni i Zadru da ne govorim. Prva prepreka su nam gosti iz Splita s kojima uvijek igramo ravnopravne, zanimljive i neizvjesne utakmice, a u protekle dvije sezone dobili smo ih nekoliko puta.

Mi smo se pripremili najbolje što je moguće u datim uvjetima i sada je na igračima da dokazuju svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu. Ko su nam konkurenti za gornji dom hrvatske košarke vidjet ćemo na kraju sezone kada pogledamo tablicu” – najavio je Sesar, a prvu utakmicu možete pratiti na malim ekranima putem Arena sporta.