Prijava

Vaša prijava

Sesar: “Čeka nas teško gostovanje”


Share

U subotu protiv Zaboka

U subotu 26. rujna Goričane očekuje utakmica 2. kola HT Premijer lige. Sesarove trupe, nakon pobjede nad najboljom momčadi 20. stoljeća – Splitom, idu na gostovanje u Zabok gdje ih dočekuje istoimeni domaćin. S obzirom na težinu utakmice u klubu su svi maksimalno angažirani da igrači što spremniji izađu na parket predivne sportske dvorane u Zaboku.

Josip Sesar najavio nam je susret.

Što očekujete od gostovanja u Zaboku?

Sesar: “Čeka nas vrlo teška utakmica. Zabok je jedna jako dobra ekipa koja ima odličnog trenera, igraju vrlo agresivno s puno trke i angažmana. Mi imamo kvalitetu da im se suprotstavimo, ali moramo biti fokusirani svih 40 minuta. Protiv Splita imali smo opuštanje zadnjih 10 minuta, ali takve oscilacije su očekivane s obzirom da je tek početak prvenstva.”

Kako su se novi igrači uklopili u postojeći sustav?
Sesar:Novi igrači sjajno su se snašli u novoj sredini, marljivo rade i treniraju i potrebno je sad neko vrijeme da se uspostavi hijerarhija u momčadi. Uvježbavamo stare i nove akcije i zapravo sve ide po planu. Također pazimo da se igrači pristojno ponašaju te da adekvatno predstavljaju klub i grad Veliku Goricu”

Kako komentirate činjenicu da je Gorica u manje od 3 godine prošla put od drugoligaša do toga da se pobjede protiv ekipa poput Splita tretiraju kao nešto normalno?

Sesar:Izabrali smo pravi put i imamo svoju viziju. Radimo u skladu s relativno skromnim financijskim uvjetima. Nema nikakvih zakulisnih igara, samo rad i poštenje. Nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Znamo koji su naši limiti, ali intimno vjerujemo da ih možemo ovakvim radom probiti. Limiti i jesu da se probijaju.”