Prijava

Vaša prijava

1. mjesto juniora u kvalifikacijama


Share

GORICA – ZAPRUĐE   98:88  (24:18, 19:24, 28:24, 28:23)

Gorica: Logarušić, Panza, Trefil, Maleš 1, Vukojoević 17, Sokol, Miloloža 27, Brkušić 19, Istanbuli 16, Lacić 19, Brzović, Majcunić. Trener: H.Istanbuli
Zapruđe: Milaković 2, Vujinović 10, Galić 3, Ivanetić 18, Matanović 13, Krijes Katičić 2, Lončar 24, Skakelja, Košak 16. Trener: S.Mesić

Juniori Gorice uspješno su okončali kvalifikacije za 1. juniorsku ligu. Iako su već ranije osigurali mjesto u društvu najboljih i ovaj put su prikazali odličnu igru protiv suparnika kojem je samo pobjeda osiguravala prolaz u viši rang.

Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnom nadmetanju i gosti su na veliki odmor pošli s minimalnom prednošću od jednog poena.

U 2. dijelu momci trenera Istanbulija ubacuju u brzinu više i sa 7 vezanih  poena Brkušića odlaze na +15 (89:74) čime je utakmica odlučena.

Ovom pobjedom mladi bikovi zasjeli su na prvo mjesto kvalifikacija s omjerom 5-1 i možemo reći da su svih 6 utakmica odigrali na visokom nivou osim jedne četvrtine protiv Hermesa kada su zbog previše soliranja prosuli prednost.

Generacija koja je svojedobno donosila medalje s državnih prvenstava sada će imati priliku ponoviti uspjehe.

Hani Istanbuli: “Čestitam dečkima na ulasku u 1 ligu i sve zasluge idu njima. Prvi korak je napravljen i ne smijemo se zadovoljiti samo s tim  da smo u društvu najboljih nego sam siguran  da ćemo imati što reći u 1. ligi. Nije nam bila bajna situacija zbog Covida jer smo imali česte prekide koji su nas usporavali u radu i imali jako malo timskih treninga za uigravanje. Nadam se da ćemo sada uhvatiti ritam treninga jer imamo još puno prostora za napredak. Kemija kod momaka je sjajna i to je najbitnije. Svi jedva čekamo utorak kad nam u 1. kolu dolazi Bosco i nadam se da ćemo biti pravi a onda su  neupitna i 2 boda.”


Sveti Nikola darivao djecu Šiljakovine

Mobilnost Erasmus + projekta „JOB SHADOWING IN ADULT EDUCATION“