Prijava

Vaša prijava

Turbooks: Pisci u gostima, Đurđica Čilić i Zoran Ferić


Mali književni festival Turbooks u organizaciji Gradske knjižnice Velika Gorica već tradicionalno otvara Mjesec hrvatske knjige i dovodi u goste poznate hrvatske književnike. Pridružite nam se u četvrtak, 19. listopada, u 18.00 sati u Središnjem odjelu za odrasle i upoznajte Đurđicu Čilić i Zorana Ferića.

Durđica Čilić je sveučilišna profesorica, prevoditeljica i spisateljica, autorica dviju zbirki kratkih priča ”Fafarikul’‘ i ”Novi kraj”.

Zoran Ferić je gimnazijski profesor te višestruko nagrađivan autor zbirki priča ”Mišolovka Walta Disneya” i ”Anđeo u ofsajdu”, romana ”Smrt djevojčice sa žigicama”, ”Djeca Patrasa”, ”Kalendar Maja”, ”Na osami blizu mora”, ”Putujuće kazalište” i ”Dok prelaziš rijeku”,  kao i nekoliko naslova za mlade i zbirki kolumni.

Uz moderatoricu Anamariju Horvatinčić odgovorit će nam na pitanja o svom književnom radu, kako su pekli zanat i gdje pronalaze inspiraciju za svoje priče i romane. I publika će dobiti priliku postaviti pitanja gostima te ne sumnjamo da će ova književna večer malog književnog festivala Turbooksa ispuniti sva očekivanja ljubitelja dobre književnosti u Velikoj Gorici.

Program malog književnog festivala Turbooks omogućuju Grad Velika Gorica i Zagrebačka županija.

Veselimo se vašem dolasku!