Prijava

Vaša prijava

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica – Mi slavimo, vas darujemo


U petak, 8. ožujka 2024., obilježavamo Dan Gradske knjižnice Velika Gorica kao podsjetnik na to da su pravila Prve čitaonice u Velikoj Gorici datirana 8. ožujka 1885.

Odlučili smo taj važan dan proslaviti s vama, našim korisnicima, i kroz cijeli idući tjedan vam ponuditi darivanja, predavanja i nove sadržaje kojima obogaćujemo poslovanje Gradske knjižnice Velika Gorica.

U ponedjeljak, 4. ožujka 2024. ne propustite darivanja na Facebook i Instagram stranicama knjižnice, a u utorak, 5. ožujka 2024. saznajte tko su Najčitači u svakome od tri odjela naše knjižnice i čime su zaslužili ovo priznanje!

U srijedu 6. ožujka 2024. će Slavko Sobin u Dječjem odjelu predstaviti svoje naslove namijenjene najmlađoj publici, dok su nešto kasnije toga dana u Središnji odjel dobrodošli svi koje zanima kako uzgojiti svoj vlastiti vrt.

U četvrtak, 7. ožujka 2024. ćemo predstaviti novu mobilnu aplikaciju putem koje ćete još lakše koristiti usluge online knjižnice.

Ukoliko još niste član Gradske knjižnice Velika Gorica pozivamo vas da iskoristite priliku BESPLATNOG UPISA ZA NOVE ČLANOVE u petak, 8. ožujka 2024. Novi korisnici mogu se uz predočenje osobne iskaznice (zdravstvene iskaznice za djecu) upisati u jednom od tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, u Područnoj knjižnici Galženica ili u Dječjem odjelu tijekom radnog vremena knjižnice od 8.00 do 19.30 sati.