Prijava

Vaša prijava

Novac, zlato, benzin i duhanski proizvodi na meti kradljivaca


Gorička policija ovaj tjedan često je intervenirala zbog provala i krađa. Osim uvijek poželjne gotovine, interesantni su bili i motori i zlatni nakit.

Po jedan skuter ukraden je u Donjoj Lomnici i Kobiliću. Prvom vlasniku (48) lopov je skuter ukrao iz šupe, a pri tom je uzeo i gorivo iz teretnih vozila i akumulatore, sve ukupno vrijedno oko 10.000 kuna.

Zlatni nakit lopovi su odnijeli iz kuća u Kurilovcu i u Habdelićevoj ulici. Kurilovčanka je ostala bez nakita vrijednog 2.000 kuna, a gore je prošao 64-godišnjak kojem je iz nezaključane kuće ukraden 10.000 kuna vrijedan zlatni nakit.

No, nisu samo kuće bile na meti lopova. Iskoristivši nepažnju i odsutnost Daruvarčanina (60) koji je odvezao auto u autopraonu, netko je iz auta ukrao 28.000 kuna, u domaćoj valuti i eurima. Nadalje, uz nasip kod Domovinskog mosta u Velikoj Kosnici lopov je iskoristio nepažnju žene (57) kojoj je iz otvorenog teretnog prostora kombija ukrao torbicu s mobitelom i novčanikom u kojem su bili novci i dokumenti. Šteta je 17.000 kuna.

“Strastveni pušač” provalio je u kiosk u Pokupskom i ukrao cigarete i duhan vrijedne 15.000 kuna, a osim toga ukradeni su 3.000 kuna vrijedno gorivo iz teretnog vozila na parkiralištu te motorna pila, gorivo i alat iz metalne garaže u Novom Čiču.