Prijava

Vaša prijava

Joe Biden sletio na Pleso, autobusi voze uobičajenim trasama


U Hrvatsku je stigao američki potpredsjednik Joe Biden. Sletio je jutros u 7.50 sati avionom U.S. Air Force 2. Na Međunarodnu zračnu luku Zagreb sletio je i jedan teretni avion s limuzinama u kojima će se američki potpredsjednik voziti, piše večernji.hr.

joe biden
Fotografija: Jurica Galoić/Pixell

Američki potpredsjednik u Hrvatsku je stigao na poziv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Sudjelovat će na sastanku ‘Predsjednički proces Brdo-Brijuni 2015.’ Sastankom predsjedaju hrvatska predsjednica i slovenski predsjednik Borut Pahor. Na Pantovčak stižu i svi predsjednici zemalja u regiji kao i predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer.

Radi regionalnog sastanka čelnika zemalja jugoistočne Europe, u Zagrebu i dijelu Velike Gorice, od jučer su mjere sigurnosti na najvišoj razini. Policija nadgleda prometnice, vrijede zabrane zaustavljanja i parkiranja na pojedinim dionicama, a javni prijevoz je preusmjeren obilaznim pravcima.

ZET-linija-268
Prema posljednjim informacijama koje smo dobili iz ZET-a, sve tramvajske i autobusne linije voze redovito uobičajenim trasama od 8.42 sati pa tako i linije za Veliku Goricu. Jutros se do Zagreba, odnosno Velike Gorice, vozilo obilaznim pravcem preko Domovinskog mosta. Promet je nakratko obustavljen oko 8 sati. Isti režim prometa očekuje se i večeras od 19 do 20 sati.


‘Kućice za dušu’ u Gradskoj knjižnici