Prijava

Vaša prijava

FOTO Mladi glazbenici održali večernji koncert


U dvorani Galženica učenici Umjetničke škole ‘Franjo Lučić’ sinoć su održali večernji koncert. Mladi glazbenici, od početnika do maturanata izveli su klasična djela na gitari, klaviru, faluti, violončelu, klaviru, trubi, klarinetu.

Glazbena-škola-koncert-instrumenti-djeca-2.jpg
Izvedbe 25 točaka pozorno su pratili roditelji, rodbina i prijatelji učenika kojima su ovakvi nastupi izvrsne pripreme za daljnje školovanje i nastupe na većim koncertima. -Odaziv publike znatno je poboljšan posljednjih godina, a još uvijek su najpopularniji instrumenti gitara i klavir.- otkrio nam je Borut Vidošević, ravnatelj Umjetničke škole ‘Franjo Lučić’.

Glazbena-škola-koncert-instrumenti-djeca-1.jpg
Nakon ovog koncerta, u prosincu slijede još četiri. Prvi će biti 20. prosinca u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta gdje će nastupiti učenici plesnih odjela. Dan kasnije, 21. prosinca je koncert u dvorani Umjetničke škole, a 22. prosinca na rasporedu je koncert ansambala gudačkog orkestra, zborova i komorne glazbe u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Zadnjeg dana nastave, 23. prosinca u Galženici će se održati završni Božićni koncert.