Prijava

Vaša prijava

Mještani Kosnice uređuju svoje mjesto još jednom velikom košarom


Nakon što su članovi udruge Turopoljska tradicija u suradnji sa građanima izradili veliku košaru u središtu Kosnice koju su pripremili za sadnju cvijeća, radovi još uvijek nisu stali. Trenutno se radi na drugoj košari na dječjem igralištu u Kosnici koja se ovih dana privodi kraju.

– Ova je košara manja od prvobitne koju smo izradili u središtu mjesta. U izradu druge košare smo krenuli kako bi i djeci uljepšali njihov prostor za igru. Razlog tome je što se djeca uključe u sve akcije koje organizira ova udruga pa su samim time i zaslužila da i odrasli nešto učine za njih. – ističe Filip Margić, organizator.

kosnica košara dječje igralište

Ako vrijeme dopusti, ovaj tjedan košara će bit završena i pripremljena za sadnju cvijeća.

– Završetkom ove košare neće se stati sa radovima jer posla na području Kosnice ima jako puno. Pokrenut ćemo i druge akcije kako bi naše mjesto bilo što ljepše na zadovoljstvo svih naših stanovnika i kako bi zablistalo u što ljepšem sjaju na proljeće. – dodaje Margić.

kosnica zemlja košara

Članovima Udruge veliki problem je nabava cvijeća te ovim putem mole građane, gospodarstvenike i OPG-ove da im pomognu sa donacijama cvijeća ili novca. Ukoliko ste u mogućnosti donirati možete ih kontaktirati na broj 098 967 6609.