Prijava

Vaša prijava

Marina Jakšić u romantičnom putovanju kroz vrijeme


Marina Jakšić, dvadesetsedmogodišnja iz Velike Gorice, našla se u glavnoj ulozi umjetničkog videa pod kreativnom palicom mlade fotografkinje Maje Jokić . Umjetnički video pod nazivom „Memories“ nastao je kao inspiracija četrdesetih i pedesetih godina prošlog stoljeća talentirane fotografkinje, koja je zabilježila neke trenutke iz prošlosti u 21.stoljeću. Uz malu pomoć od JL Style-a make-up i kosu kluba te Marine Jakšić kao glumice, video je dobio svoju cjelinu.

Mlada Velikogoričanka Marina Jakšić diplomirani je biolog na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te magistar nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu. Da ljepota i pamet idu zajedno dokazala je upravo naša Velikogoričanka.  Školovanje, mnogobrojne edukacije i rad na sebi, nisu ju spriječile da se okuša u svijet mode radeći kao model. Crvenokosa Marina, snimajući razne reklame imala je priliku proputovati mnogobrojne svjetske metropole te se na taj način upoznati s raznim kulturama i običajima svijeta.

U razgovoru za naš portal Marina nam je otkrila da obožava putovati i da su joj  najdraže svjetske destinacije New York i Barcelona, međutim uvijek  se najviše veseli i raduje kada se vrati u svoju Veliku Goricu. Mlada Velikogoričanku imali smo prilike vidjeti u brojnim reklamama i modnim kampanjama, a krasila je stranice raznovrsnih modnih časopisa.

Ako ste ikada poželjeli putovati kroz vrijeme, vratiti u prošlost ili vidjeti kako je bilo živjeti i stvarati umjetnost u jednom od najkreativnijih razdoblja prošlog stoljeća, pogledajte zanimljiv video. Više fotografija naše  Marine Jakšić, pogledajte u galeriji.