Prijava

Vaša prijava

Nove projekcije u Kinu Gorica


U Kinu Gorica od ovog četvrtka pogledati možete dva nova filma – strani film “Zašto baš on?” i film u domaćoj produkciji “Goran”.

“Zašto baš on?” američka je komedija koju je režirao John Hamburg. Glavne uloge tumače James Franco, Zoey Deutch i Bryan Cranston.

 – Urnebesna komedija o klasičnoj priči strogog oca koji upoznaje dečka svoje kćeri kojeg, naravno, ne odobrava – radnju filma poisuju u Kinu Gorica.

Domaći dramski film “Goran” režirao je Nevio Marasović. Glavne uloge tumače Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan te Janko Popović Volarić.

– Jedino što Goran u životu želi je brinuti se za svoju slijepu ženu Linu. Međutim, ljudi oko njega kroje mu život po vlastitim idejama i time dovode u pitanje njegov jednostavan i bezbrižan život. Karakteri, stavovi i uvjerenja sukobljavaju se u idiličnom okruženju snijegom zametenog Gorskog Kotara. Idila se pretvara u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Filmovi se mogu pogledati svaki dan od četvrtka do srijede, osim u subotu, kada projekcije nisu predviđene. Film “Zašto baš on?” emitirat će se u 18, a “Goran” u 20 sati.