Prijava

Vaša prijava

FOTO Full cool – novi frizerski salon u gradu


Vrijeme je blagdana za koje smo se pripremali tijekom cijelog prosinca. U kupovini darova za najdraže i pomaganja drugima koji su u potrebi, nerijetko zaboravimo na sebe, no još nije kasno to promijeniti. Mali znak pažnje možete si pokloniti u novootvorenom frizerskom salonu ”Full cool” u središtu Velike Gorice. Ondje će vas dočekati ljubazno i profesionalno osoblje, uvijek spremno poslušati vaše želje i ideje i dati vam savjet kako kosu učiniti lijepom i zdravom. U ugodnoj atmosferi, uvijek nasmijane i dobro raspoložene Ivana i Lucija, pružit će vam profesionalnu njegu uz pomoć Keune proizvoda koji su na našem tržištu prisutni već 25 godina što je potvrda njihove iznimne kvalitete.

full-cool-2

U Zagrebačkoj 17 ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13 do 20 sati, utorkom i četvrtkom od 7.30 do 14 sati te subotom od 8 do 14 pružaju usluge muškog i ženskog šišanja, feniranja, farbanja, kreiranja svečanih frizura, a svoja vrata ovaj frizerski salon ima otvorena i za najmlađe klijente.

Vlasnica, Siščanka Ivana Prevarek Rosandić odlučila je okrenuti novi list u svom životu i otvoriti svoj vlastiti salon. Iako ju za Veliku Goricu ništa ne veže, prepoznala je dobru poslovnu priliku i iskoristila povoljne uvjete za otvaranje salona. U posao je ušla optimistično.

full-cool-9

– Nadam se velikom uspjehu i da ćemo se svidjeti ljudima, svima koji dođu u ”Full cool”. Vjerujem da će otići zadovoljni našom uslugom i kvalitetom rada i da će nam se vratiti – rekla nam je Ivana.

Kao poklon svim novim, budućim klijentima, ”Full cool” daruje 20% popusta na šišanje i friziranje skroz do kraja siječnja 2017. godine. Idealna je to prilika da si za blagdane priuštite novi ”Full cool” izgled. Dovoljno je da nazovete Luciju (095 825 3053) ili Ivanu (098 1850 208) i osigurate svoj termin na vrijeme.



Foto: Zlatko Srbelj