Prijava

Vaša prijava

FOTO Zaplijenjeno više od deset kilograma marihuane


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga uhitili su dvojicu osumnjičenika nakon što su saznali da se 34-godišnjak bavi prodajom droge i nakon što je 17. siječnja obavljena kupoprodaja s 37-godišnjakom. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika te zaplijenili preko deset kilograma marihuane i 11 mililitara ulja sjemena konoplje.

Zapljena marihuane PUZ (7)

 – Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 34-godišnjak na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane, koju je potom skrivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu marihuanu, u količinama od po kilogram i više, preprodavao drugim osobama među kojima je i 37-godišnjak koji je također drogu dalje preprodavao. Protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. st. 2 KZ-a te su predani pritvorskom nadzorniku – poručili su iz PUZ-a.

Zapljena marihuane PUZ (3)

Temeljem naloga suca istrage policijski službenici pretražili su osobni automobil kojim se koristio 37-godišnjak te su pronašli dva paketa s ukupno 2.248 grama marihuane, a pretragom  osobnog automobila kojim se koristi 34-godišnjak pronašli deset paketa s ukupno 7.813 grama marihuane.

Foto: PUZ

Zapljena marihuane PUZ (1)
Zapljena marihuane PUZ (2)
8_v
Zapljena marihuane PUZ (4)
Zapljena marihuane PUZ (6)