Prijava

Vaša prijava

Nove projekcije u goričkom kinu


Još danas i sutra i u Kinu Gorica pogledajte filmove “Zlato” i “La La Land”. Kao i uobičajeno, četvrtkom se repertoar goričkog kina mijenja. Od četvrtka pogledati možete “Lego Batman Film” i “Pedeset nijansi mračniji”.

“Lego Batman Film” animirani je sinkronizirani film koji je režirao Chris McKay. U trajanju je 90 minuta i pogledati se može u 3D verziji od četvrtka do srijede u 18 sati, jedino u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

– Velike promjene su se dogodile u Gotham Cityiju. Bruce Wayne će se uz kriminalce Gotham Cityija morati brinuti i o dječaku kojega je posvojio – o radnji filma rekli su u Kinu Gorica.

“Pedeset nijansi mračniji” romantična je drama, namijenjena osobama starijima od 18 godina. Režirao ju je James Foley, a glavne uloge tumače Jamie Dornan i Dakota Johnson. Film traje 115 minuta, a pogledati se može od četvrtka do srijede u 20 sati, izuzev u nedjelju pola sata kasnije.

– Nastavak svjetskog fenomena “Pedeset nijansi sive”, nastalog prema bestseleru E.L. James. Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.