Prijava

Vaša prijava

Savjet mladih Zagrebačke županije nastavlja pomagati projekte za mlade i u ovoj godini


Tijekom 2016. godine Savjet mladih Zagrebačke županije svojim radom pomogao je savjetima mladih na području općina i gradova Zagrebačke županije u stvaranju, provođenju i financiranju njihovih projekata. Uglavnom se radilo o projektima koji su za cilj imali podizanje kvalitete života mladih kroz sport te organiziranje humanitarnih turnira i koncerata.

Članice Savjeta mladih sudjelovale su na sjednici ”Youth regional network” održanog u Lillehammeru u Norveškoj, čiji je cilj bio okupiti mlade iz cijele Europe koji predstavljaju i istovremeno razmjenjuju primjere dobrih praksi o važnim temama iz svih društvenih sfera.

– Savjet mladih Zagrebačke županije izglasao je Financijski plan za 2017. godinu. U ovoj godini Savjet će nastaviti suradnju sa savjetima mladih na području Zagrebačke županije. Nastavit će se baviti organiziranjem humanitarnih, društvenih, kulturnih i sportskih projekata, a suradnju će nastaviti i s Regionalnom razvojnom agencijom Zagrebačke županije – zaključio je Tin Bregović, predsjednik Savjeta mladih Zagrebačke županije.