Prijava

Vaša prijava

Decoupage radionica na četrti četrtek


U četvrtak 23. veljače 2017. u 18.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, održat će se radionica vještine ukrašavanja staklenih predmeta decoupage tehnikom. Radionica će se održati u sklopu radionica razmjene vještina Četrti četrtek, a voditeljica je svestrana i kreativna Velikogoričanka, hobistica Katica Ivaci.

Popularno zvana “decoupage na staklu” tehnika je koja je nešto zahtjevnija od ostalih vrsta decoupagea, pogotovo ako želite stvoriti predmete koji će imati ne samo ukrasnu, nego i uporabnu vrijednost – pladnjeve, tanjure za kolačiće, čaše, vaze, svijećnjake. Voditeljica radionice Katica Ivaci naučit će nas na što sve moramo paziti dok “dekupažiramo” i otkriti neke “cake” za lakši rad. Potrebno je uložiti mrvicu truda, a ovisno o vašim idejama i
kreativnosti, rezultati mogu biti zaista impresivni.

Radionica je besplatna za sve sudionike, dio materijala je osiguran – posebna ljepila, lak, kistovi, salvete i sušilo, a sa sobom je potrebno donijeti predmet koji želite ukrasiti te salvete s motivima koji su vam posebno dragi i koje želite sačuvati na staklu.

– Četrti četrtek omogućuju nam volonteri u okviru Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno vode radionice razmjene vještina.  Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva. Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju, slobodno se javite na e-mail posudba@knjiznica-vg.hr. O temama se možete informirati u knjižnici ili na njenim mrežnim stranicama te putem facebooka (Tranzicijska grupa VG ili Gradska knjižnica Velika Gorica – Središnji odjel za odrasle) – poručuju iz Gradske knjižnice Velika Gorica.